[Goodbye And Thank You Bale, Isco] 皇家馬德里球迷吹水區(307)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
唔想再提佢但真係忍唔住要講
佢做人唔好咁cheap 啦
撚完人一獲 搞咁大出大龍鳳
仲好意思開個記者會維護形象 幫自己留後路
講閪咩佢
PR 野都要做下既,依家全世界都知佢係隻貪錢狗,俾成個體壇鄙視
老實講,牙朗小花壟斷左10年先出到包皮同夏撚,3年唔睇好有咩新星有咁既級數
祈求阿維生性 下季聯賽繼續雙20+ 或者全季g40+
大家覺得維今季有冇踢到屁馬係疤嘅水準?
兩條友都係巴西一野就轉過嚟歐洲大球會
講真牙維真係未到尼馬個水準,只能講偶有佳作,有時可以屈下速,其餘時間真係唔用腦。尼馬嗰時過疤已經好 sharp ...
3年後 佢都死撚左落地獄啦
早晨!
8成都冇
全盛尼馬,包皮都冇得比
貪錢冇問題,尼馬2.22億轉去psg 係擺明貪錢吹咩,
但唔該唔好扭扭擰擰煩撚住哂
速度上可能稍勝 但球商差唔止一籌
無賓周帶住唔識踢波咁
下半季未見過k角位推大位勁射 左翼不射男
https://www.instagram.com/reel/Cd6hKH-FZio/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

同牙辛motm時刻係被換走嗰吓有異曲同工之妙
差好遠⋯

花式/決定/埋門 都未夠班

比較好:冇咁獨食&同賓夾到
🎙| Thibaut Courtois on Eden Hazard: “I heard him say: 'Next year is going to be my year'.”
@diarioas
好!
World no.3!
Eden Hazard is back at 101% after removing the metal plate on his ankle.
@diarioas
上限都係頂級左翼
球皇級就未睇到個潛質
自從睇完包皮狗後 你咁憎世三
至少係追撚含咁加盟唔係得把口係皇迷

打個飛機先
世三態度好 冇咁討人厭

係衰呢單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞