[Goodbye And Thank You Bale, Isco] 皇家馬德里球迷吹水區(307)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
一張飛球會賺完球迷賺
人情味你識條春
但rice打純防中好浪費
但品質有咁上下保證嘅
bwa mpaypal fabinho
kurzawa sidibe都勁過一排
係藥膏柒啲
Hugo Duro
加泰仔仲健在嗎
皇馬手足買唔到包皮有冇興趣買我地丁球皇
$1買到就買
Ok 500m all in
驚你一蚊笠水唔肯比
我皇特別鍾意浪費靚仔
WELCOME
懷疑佩狗喺件得個樣嘅哥倫比亞佬身上中完伏
唔敢再買靚仔
簡些路放唔放
足球五大仆街
佩狗
包皮
疤迷/疤
世足協
歐足協
打右閘佢好撚屎 打左閘你地有MENDY啦
Welcome 曹敏莉
🚨| Liverpool are set to be without Thiago Alcantara for the #UCLfinal against Real Madrid. Fabinho is also a fitness doubt.
@SkySport
via
@AnfieldWatch
🚨🎖| CONFIRMED by
@MarioCortegana
: Aurélien Tchouameni is Real Madrid's priority this summer.

留名佩狗射2次法國空炮
心戰
勁唔勁過Jovic好難講 但至少落力同爛打過佢先 但又未到馬撚咁亂跑

買唔買覺得要睇價錢 70-80M既葡甲貨算幾貴 風險幾高
但皇好需要前鋒位 下年賓周要踢埋世界盃 想chur死佢咩 唔買佢都諗唔到仲有咩人 不過前有祖域之鑑

睇過佢打歐聯 叫樣樣都有啲 可(左)翼可鋒 特點係走身後位同把握力強 中鋒打法有D似卡雲尼 不過技術同傳波有進步空間
bellingham過億
巴謙迪亞斯下季繼續外借定賣走
ac有冠, 最好買斷
btw ac有冠, 借brahim有冇bonus收?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞