[Goodbye And Thank You Bale, Isco] 皇家馬德里球迷吹水區(307)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
無啦,佩仔財技點叻都做唔到無限金錢
呢D關球員取態事
雲加個陣PSG 曼都有傳過 係佢一心想黎皇 皇一出價就傾掂
Touchme如果想去咪由佢 陣間法國總統又出黎搵佢傾計

而且防中80M真係好貴 同類型又唔少 買唔到咪scout第個
反而前場先係最需要
佩狗而家d 錢係慳出黎

油佬d 錢係變出黎 點玩
🚨🥇| Kylian Mbappe mentioned Tchouaméni during meetings with Real Madrid. @JorgeCPicon @LeMechenoua

pk 仔
除非Rennes憎PSG 唔係我地出既價點會高過PSG
所以傾向相信雲加真皇揀左我地

同埋Campos好大機會過檔PSG 佢一定想帶埋touchme過去
呢點先係最難同PSG爭
叫佢去P$G 老細疱疲簽佢返嚟
@老鼠
賽前24小時
巴爾:我背傷。
然後係入面打golf
牙維嫌佢唔sick ball
而家主要係睇TOUCHME是咪追我皇條撚黎含
還是一條貪錢西
支持佩狗個轉會費一蚊都唔加比佢
Nunez好似係NON EU
我皇應該唔會買?
轉會費唔係球會話事咩

但如果TOUCHME唔肯去PSG
球會同意左10億轉會費都冇用
直接宣傳ffp=笑話 佩哥重啟歐超聯幾過同班垃圾癲
出面啲撚樣仲話皇馬係金錢足球始祖,但又唔望下皇馬財政一直都咁健康
下季牙維拎到passport 會free一個位
其實未睇過佢踢波
但係見咁多清話佢會水貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞