[Goodbye And Thank You Bale, Isco] 皇家馬德里球迷吹水區(307)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

打你老母和 我贏
我地係高價清洗垃圾俾你地食

你地係賣傳奇要佢冇表現
先安慰到自己呢單係good deal
We are not the same
牙維又秒
疤俾人cup埋
no bullshit lets go
我著 hazrd 7 嚟羞辱你
比我地踢出局都可以咁厚面皮爆閘

btw 已block 希望唔好比佢咬我
[D84-] 抗俄衛國 128: Slava Ukraini 北頓涅茨河戰役2個俄軍BTG被殲
https://lih.kg/3009075
Cunningham 入cctoy爆閘好過啦,俄佬搞柒你隊波☝🏼☝🏼☝🏼
呢啲on9仔仲可以咁厚面皮 一睇就知根本冇care過自己球會啦
自來狗
掉親個波出去都執返返黎
好似泰亞高仲未
有冇人準備反touchme
Psg隊能祥等陣用100m搶
如果touchme俾人搶埋仲有咩人買
點解要較暗d色
傳言講佢本人想嚟皇,不過摩洛哥開 80M,皇又唔會咁畀咁多,唔知最後會唔會又空炮
牙Kane wel唔welcome

踢返3-4年應該無問題
熱狗有錢增兵, 又有r聯踢, 唔洗賣kane
🚨🎖| Total agreement between Real Madrid and Tchouaméni (five years), but few details remains with Monaco. The signing can be finalized very soon.
@MatteMoretto

Good luck and fuck off Touchme
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞