YouTuber 阿豬財務自由仲開課程教人搵錢

458 回覆
418 Like 16 Dislike
係啊係啊!
個個ibanker都係交際高手,身高180,8塊腹肌,男神樣,十億起跳
五大要求,缺一不可
ok?
條友傻傻地,真係唔洗理佢
https://www.peakframeworks.com/post/ib-target-schools
全美最top 叫基本野
真係好奇你讀邊間
Wharton grad淨係靠alumni connection 已經屌打大把人
而家好多美加普通中產都入到 你真係咩階層?
有邊間名校唔係普通中產都入到 讀書要做入息審查?
唔出名唔出樣 任佢吹,講乜都得啦。可能係讀哈佛。
哈薩克佛教中學呀。
連燈仔 too simple sometime naive
咁又唔好咁講
有一筆錢就肯定係, 但係咪咁後生已經財自唔使憂我就有啲保留

我間中有睇佢啲片, 佢應該喺3x-40 仔細老婆嫩階段, 移民洗一大舊錢,
畀著係你正常人, 如果有機會搵香港ibanker人工, 你會唔會寧願唔要份工, 而去揀讀書移民方式?
錢唔係大曬ge
我諗佢係為左仔女先去外國
同埋有投行經驗去到支拿大搵番相關工作應該都唔難
大佬呀 搵夠錢梗係走
你喜啦
美國好多名校唔係㗎傻鳩
社經地位呀
大部份既連登仔都係岩岩畢業唔好咁mean
講下就信
天真嬌d fd?
我噚晚約左 lady gaga 過夜
聽朝要同 Elon Musk開會
世界首富教你炒股票
只收 $99999
請問有乜書介紹,謝
呢個YouTuber 唔肯出樣即係老千,同虛擬市場一樣,唔出真樣即係準備rug pull
https://www.nytimes.com/interactive/projects/college-mobility/university-of-pennsylvania

計top 1 percent 比例pennU仲多過Yale Princeton Stanford
繼續吹水啦傻仔
佢可能讀霍格華茲
仲未執?
應該似普光
佢重倉果D 都幾傷, 不過我諗佢D 客應該都幾信佢, 因為起碼叫曾經開心過
英Sir 成日不點名但個個都知佢講緊大師, 話大師淨係識尻Up, 永遠不敢落場炒, 嚴重睇好941都係買得一手, 唔知真定假。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞