[曼徹斯特光頭幫] 曼聯終極FF轉會窗暨坦克重新出發吹水區 [1753]

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
減價合理,減到100k唔合理呀ching
psg梗係壓佢價啦,
美斯尼馬份約都唔平啦
Manchester United are still in the hope that Paul Pogba signs a renewal, report Sky Italia. Juventus' offer will be lower than that of United and Paris Saint-Germain.
我真係覺得佢只係值咁多 踢左6年唔見佢有幾carry
普巴想要冠軍 咪去法甲刷幾個聯賽冠軍
我哋黎緊幾年都未必有杯拎
唔使浪費大家時間

加上踢法唔啱都無謂留啦
阿狗
條友年年話走 咁咪俾佢走
留番原本班人起度叫乜撚重建
20萬base salary with 一堆add on is ok
如果包皮走,PSG得返Neymar 同 老咗嘅 Messi。如果佢為冠軍去真係只能AIM法甲 其實佢最理想係去皇馬,不過佢個狀態跌咗咁多,又多傷。皇馬就算免簽都未必比高人工。已經有個夏世三做版,一陣黎多個文員真係食得屎
仆街,坦克成個黎生咁

一定好中意般奴同佳狗
如果pogba只值100k就好
咁d 柒福 柒龜果d麻煩拎返50k or below
吊你老木個個po都暴閘
佢個底真係太花 情願個獎金同出場費比高好多
講笑咩100k
如果佢只值100, 咁麻煩睇下其他人薪金
成堆都係virus嚟 一齊躝算
成隊除左牙朗+DDG之外
其他無一個夠料值200K以上

3年內炒哂班高薪,先可以重建
係未聽到買簡廸逗住佢踢呀
老實講 DDG都唔值啦
佢係今季救曼聯唔少
但佢除咗撲救外 出迎 用波都無
剩係同國家嘅raya Sanchez都好佢太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞