[曼徹斯特光頭幫] 曼聯終極FF轉會窗暨坦克重新出發吹水區 [1753]

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
吹緊係漢尼拔vs牙佛
只可以講係麥隊之後 以前所有人都變得正常
Mejbri完勝啦屌
Fred?
呢單係新定之前果單嚟
鳩up到
最top嗰啲先7x近8成
65以上係正常水平
講返之前
如果下年拎到一個冠軍 我都願意剃光頭

光頭幫!

烏龜幫
60m都抵屌啦,再分期比佢
之前又話係senior?
會唔會其實有ddg 份
佢又generated plaudits,又not renowned for truculence
如果DDG一早識螺旋丸就唔會忍到今時今日先出手
死毒撚點會夠膽開拖?
隊長本身就勁, 你哋班友盲反
其實早幾個月已經傳緊肥佬健康有問題,之後普巴續約問題好似完全無新聞咁。對比起以前係祖記又話姐上次續約個陣,普巴屋企人 + 肥佬會一齊出黎放風做炒起個話題
應該差唔多傳到蘭蛇俾人打
Sky Sports News
@SkySportsNews
BREAKING:The £4.25bn takeover of Chelsea FC has been thrown into fresh doubt amid “concerns” in Whitehall about assurances being provided by Roman Abramovich.
唔通直路先黎炒
https://twitter.com/theathleticuk/status/1526122171214483458?s=21&t=_9pgq_CZTUEzsgMdzA6gqA

Free Erikson
50m Nunez
40m Timber
50m 新防中

講真收貨
佢自己唔見得好爭氣喎
好想睇呢隊 對 宜家既曼聯

5月21日,曼聯對利物浦的傳奇大軍名單:

門將:雲迪古
後防:布朗、艾夫拿、朗尼莊臣、加利尼維利、奧沙、施維斯達、史譚、華倫西亞
中場:布隆基斯、畢特、科東尼、普波斯基、史高斯
前鋒:貝碧托夫、科蘭、沙夏、約基
領隊:笠臣
助教:高爾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞