[曼徹斯特光頭幫] 曼聯終極FF轉會窗暨坦克重新出發吹水區 [1753]

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
自從痢一起咗就開始係咁,愈來愈誘張
一關於痢就打哂飛機,水都好少抽痢
其他隊就係咁抽水
要grant 條垃圾都唔要heaton
球員肯黎既話希望唔洗咁貴
但睇在沙爺份上又唔可以太平
要黎練波不如比佢走出去踢下
佢上年去查爾頓都踢唔掂比人彈鐘 彈到去克羅地亞
希望真係進步左
迪基亞個亞都好呀

好提唔提 提個閪狗
me
呢度次次講親Timber 都淨係識話人矮 比stat佢地睇有鬼用咩
體嘢 咩迷都有
搶截力好強 我覺得好似Kounde
唔講值唔值現實少少講會留定走

1 GK Spain ESP David de Gea ✅
2 DF Sweden SWE Victor Lindelöf✅
3 DF Ivory Coast CIV Eric Bailly❌
4 DF England ENG Phil Jones❌
5 DF England ENG Harry Maguire (captain)✅
6 MF France FRA Paul Pogba❌
7 FW Portugal POR Cristiano Ronaldo✅
8 MF Spain ESP Juan Mata❌
10 FW England ENG Marcus Rashford✅
11 FW England ENG Mason Greenwood❌唔覺出得返
13 GK England ENG Lee Grant❌
14 MF England ENG Jesse Lingard❌
17 MF Brazil BRA Fred✅
18 MF Portugal POR Bruno Fernandes✅
19 DF France FRA Raphaël Varane✅
20 DF Portugal POR Diogo Dalot✅
21 FW Uruguay URU Edinson Cavani❌
22 GK England ENG Tom Heaton✅
23 DF England ENG Luke Shaw✅
25 FW England ENG Jadon Sancho✅
26 GK England ENG Dean Henderson✅
27 DF Brazil BRA Alex Telles✅
29 DF England ENG Aaron Wan-Bissaka❌
31 MF Serbia SRB Nemanja Matić❌
36 FW Sweden SWE Anthony Elanga✅
39 MF Scotland SCO Scott McTominay✅
46 MF Tunisia TUN Hannibal Mejbri✅
47 FW England ENG Shola Shoretire✅
係 你咪當佢去蘇超係比佢拎返啲信心
下季再外借強度高少少嘅英冠
始終急唔嚟
佢打中中更加係 唔介意佢去英冠再練下
我覺得佢未必打得上曼一隊
但如果佢係英冠打得好 可以賣到下錢 咁又唔區
留低吧
係 唔好話佢
就算garner 個人都唔太睇好會自用
而家冇約都冇咩下家
續咗更加唔會有啦
Garner踢得好
其實係森林個隊長Yates幫佢防守好多
見到一隊班撚屌 對班青訓真係冇咩信心 特別係中後場 mctom個種廢

前面閪福 綠係冇腦 但是技術都好少少先
拎garner返黎開死球都好過般狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞