[曼徹斯特光頭幫] 曼聯終極FF轉會窗暨坦克重新出發吹水區 [1753]

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
啱呀 正如易拉架丹占大碌我地睇得出係能力問題 但落場起碼駁命肯跑
福同麥湯真係場場hea跑睇波咁
短視到
有賭未為豬, 借埋財仔double落猁狗

瞓醒財自了
高普10月接手個季排第8 下一季第4
我曼仲玩緊馬騮搶波放上youtube
掹車邊第四都仲有人喺度J干地短視到
椰子自己攞黎啦,完全比唔到人一個係冇
有料教豪門既領隊,
唔知點贏,以鏝做目標,邊個會咁講野。
叫李奧睇積基卡既片,想球員撐佢都難啦。
早幾日阿狗個post頭又出事
呢條柒頭弱智仔黎
之前蘭狗上任冇耐試踢迫搶4222失分果排
佢咪衝出黎屌話隊波冇體能點解要比賽踢迫搶
練波練成左迫搶先比賽用吖嘛

正常人點會扮狗引人注意
RB Leipzig's Christopher Nkunku named 2021/22 Bundesliga Player of the Season.

又要加價了
班阿狗之前又達sir達sir咁叫
依家死哂狗起勢屌達狗
同蘭蛇一樣
咪屈,佢唔係扮
傳埋我曼,再加20m

呢隻想買都難
太outstanding
壓得住利雲下欄, 仲到唔到我哋買
椰子食正後費反差 仲要食埋得費蛇識用班兵 都好難唔收皮
唔係有料到哥狗高狗都幾難handle到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞