[曼徹斯特光頭幫] 曼聯終極FF轉會窗暨坦克重新出發吹水區 [1753]

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
沙維一早講左唔想賣,問題係球會財政
有消息曼出offer?
講真而家既佢都勁過Bruno應該幾fit坦蛇體系
認真?
呢隊曼再垃圾都炒元老隊啦
我曼唔會天價追佢一件
同疤狗傾得成嘅話個價唔會太貴
應該都係吹嘅60-80m左右
呢個級數呢個價錢應該都會引埋其他大會出手
最大問題唔係疤狗果關
而係有其他大會選擇之下
Fdj點解要揀曼聯呢條沉緊嘅船
佢幾信Ten hag都唔會拎自己career較飛掛
收返埋條J吧啦
有兩個嚟過香港踢波
Sneijder modric
敢講傳足成個TH 嘅執教生涯都未黎到
samuel luckhurst係Tier 5黎
比人話開係shit stirring
要de ligt定timber好?
Timber
De ligt廢的
It's going down, I'm yelling timber!!
Pitbull又係光頭佬
係 又唔見啲top tier有講
咁都信
Even if FC Barcelona complete the agreements with CVC & Barça Studios, it will still not be enough for the club to sign/register Lewandowski; they need at least €100M in player sales.

Welcome
為個30幾嘅前鋒 放棄個24歲中場核心

Xavi會唔會咁短視
波台啲人讀書少,字都唔識多隻,你走去同人講邏輯都嘥氣啦
利雲邊使100m咁貴
擺明計埋其他街數
唔到佢話事啦佢地一日唔賣人都冇得簽人, 死胡同黎
一係用原班人馬
暫得只係聽過鏝想買, 但前排好似話已經轉target
唔係講買Lewan 100m

Lewan 好似免簽定一年約?

應該講佢地要俾人工利雲 要有100m 收入令佢finance position 符合西甲d FFP幫Lewan 註冊

佢地本身免簽羊 下季天神 Kessie
黎緊羊仲要提高返人工
利雲一年約
好似仲想簽埋Azp

重建老人院
好似Kounde咁 雖然矮
但往往爭頂都唔輸洩
高波 當然身高可以有幫助
但更重要嘅係企位 timing
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞