[曼徹斯特光頭幫] 曼聯終極FF轉會窗暨坦克重新出發吹水區 [1753]

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Juventus manager Allegri when asked about Paul Pogba deal discussed with his agent today: “Pogba? Who is Pogba? I don’t know him [laughs] - …is it an English word, maybe?!”, he tells Dazn. 😄⚪️⚫️ #Juventus

“I forgot about Paul Pogba, it was too many years ago”, Allegri added.

下場熱狗和都掂
屌一早搵干地入曼聯咪好囉
唔使搞成依家咁
琴日先比呢度d 巴打屌瑩光綠好柒

我覺得主場同白色作客都靚

一件印De Jong
一件印Anthony
原來佢姓黎
熱狗開波前會食物中毒
fdj唔黎嫁
一陣變基士文張圖呀
落返U23踢
依4粒石都幾廢
唔計般奴
2022過咗一半你件attention seeker 都仲喺到啦
5粒先啱
件紅柒好多
反而件黃似ddg個件龍門波衫
成日想買但買唔到
黃衫實物應該靚好多
白衣人太平凡
屌,直接用心口印咗sharp,用三塊葉logo果件做主場算啦
真呀
如果Big腸大C 場場都攞佢上任頭半場既Big腸出嚟 唔理咩成績我都服佢 一早就預咗冇歐聯
2022新電話佬
係打電話煩撚住果種
岩岩同你相反
紅色實物/ 著上球員身應該靚好多倍

瑩光綠反而隻色同設計太單調
應該麻麻地
長遠寧願寄望坦蛇
你記住係要印Anthony
唔好走數
咁應該得返psg 肯接收
手套應該換做Ajax舊部
VDB, FDJ, De ligt, Timber, Antony
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞