[曼徹斯特光頭幫] 曼聯終極FF轉會窗暨坦克重新出發吹水區 [1753]

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
坦蛇都算係9up大師
尾場都係要贏波先得
但放左2個星期肯定有d大帝已經當完左季
第一日翻工就咁多口
荷蘭黎生咁撚癲人工都唔收
班球員早d番黎都冇野好講
Erik ten Hag: “I had choices to work at a different club, with a better foundation. But I chose #mufc. Things have to get addressed there and that's a challenge. The club and I are on the same wavelength about how I want to do this.” #mulive [@MikeVerweij, @TheEuropeanLad]

姐係我地有shit foundation
mbe 可以replace Antony
🚨🇫🇷 NEW:

One source has told Sky Sports News, Pogba would welcome the opportunity to speak to Erik ten Hag before making a final decision on his future. No fresh offer from United since last summer. @skysports_sheth #MUFC 🔴
躝啦 無人留你呀
fact
佢唔係想挑戰自己唔會黎啦講真
唔想番一律躝
呢五六年個撚個扮晒大袋
咁成隊可能得番幾條友
睇嚟肥佬死左 對普巴出去其他球會搵大合約好難
根本出面俾唔到咁高人工佢
留底最多100k 人工 唔要過主
Pogba
坦蛇當佢Gravenberch咁用
鳩up 都有個譜呀
印象中係話落雨,LKK同福夾定話多啲遠射博執雞
PSG可能見到FDJ available
都可能睇定先
呢兩年開始多傷了,曼聯會晒佢時間,,建議去拎下法甲
講真下年無歐聯 亦唔見而家曼無左佢唔得
佢出面搵到高人工歡迎走 但之前咁寸仲想留底一定要剉下佢銳氣

Nunez/CR7
Sancho Bruno Antony
Pogba FDJ
咪一鳩樣x4

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞