原神[10]

1001 回覆
17 Like 302 Dislike
我個人覺得係,佢地排角色強度通常係以過深淵計但係大部分角色都夠打大世界探索有餘,深淵係類似15日換一次既高難度限時關卡

如果你真係好想知強度可以睇下呢d榜既https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=36730&snA=16868
不過我個人係推薦有愛多d,因為復刻一隻角色要等好耐
不過我個人建議你都係自己開ac,淘寶d初始號大部分都係20幾30lv過曬劇情 地圖又開左一堆,企深淵門口d外掛ac黎
原來係咁

我以為佢有啲Account

淨係每日登入攞資源沒有進度的

咁我開新Account好過

呢d 會不會好啲

呢一種沒有開深淵的

自己抽
睇你對角色有愛or強度廚
對角色有愛好簡單、揀自己岩J既角色名去pixiv 拉開褲鍊睇下有無反應、無就求其
強度永無止境、一隊4個角色配合諗單一角色強度冇意思

除咗當時活動全debuff set齊最高分難度既超級3劍俠之外、

平常玩就算4星角一樣過到深境、
操作技術大於角色性能
前期比較辛苦、50lv後先係開始(刷聖遺物地獄)
鐵打既副助,流水的C(主C) ,MHY遊戲真理
你地係港台服定亞服?
兩邊都有人亞服可以同日本韓國人一齊玩,不過呢度都唔少人玩台港澳
垃圾單機驚使咩理咩服
新玩最唔應該就係睇呢啲榜
人係慣性想要有簡單易明嘅排行榜跟住揀,但角色好唔好用唔止睇倍率數值,淨係ABC級加幾隻字評語係講唔完
喺隨時轉環境嘅版本分上中下等更加嘥氣,反正啱啱玩都係想喺個垃圾深境滿星,用唔上咩強度排行,不如直接睇教學片學操作

橫掂原神每期UP唔同角色,逐期睇人介紹點用點練輸出上下限幾多,睇啱心水先抽,玩得耐角色box越齊就會自己有把尺,唔想晒心機就更加唔駛理邊個勁啲
所以我先同佢話有愛最重要,我都覺得呢d榜無咩用,佢想知邊隻d人評價高d咪比佢參考下

我完全睇唔明個表。。。

準備出手買account

想今日開波,搵個多資源冇進度acc
咁你想揀邊隻五星開始
個人建議唔好買 佢果啲世界等級好似4 5左右
之前買過個,好撚難玩落去,你地圖是但搵隻怪打都打半日走去打果啲突破材料關打撚到你頭都爆
FYI
我初始開波
玩咗一輪 之係淨係有續月卡
響strong hold住大世界5既情況下
打咩都係切豆腐咁
鐘意既角色>>>強度
如果target係月卡又想要角就要忍手

國家隊除咗新手期之外
我一次都冇出過
重雲我連1個lv都冇升過

btw初始一定要買10lv以下
最多11lv
探索大世界地圖係其中一個重點
我都覺,就算佢地話無打深淵,好多時都有用外掛開箱跑圖,如果唔係邊度黎咁多原石,可以探索既地方少左就會少左樂趣,所以我都係自己開ac,又唔怕會比人爆,課金都安心d
角色好似有大鴨,想玩 但正式上架應該有排等
有兩隻鴨
銀狼 (hanser)
鴨 (新配音)
淨係想玩崩3隻大鴨
另一隻鴨唔知咩樣
依隻都正 快d出game
淨係認得隻糾纏之緣化身
巴打,咁想問知唔知鐘離幾時復刻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞