原神[10]

1001 回覆
17 Like 302 Dislike
發癲互殺曬,應該好難寫到出翻黎
今次成個氣氛寫到果種係密室出唔返黎果種感覺
最尾幾燃
邊個同魈洞房?
未玩2.7活動
仲解緊前置任務
講咗就劇爆
魈真愛得一個
我上外國啲網睇
全世界腐女都癲咗
今次寫得幾好
at least唔係又死一個/冇咗d咩
唔會好似稻妻果幾個任務咁(應該冇劇透掛)
個氣氛可以令你keep住想睇落去

另外event強度唔算高
就算係低練度都過到
忍個性格幾正
初初以為無口角
點知冷面笑匠
辛苦忍要揍住一斗個戇鳩仔
2.7劇情就係講佢唔再做獨行玩家
自己一個攻略出晒事
ok我忍住先
原神只ship 公子同熒
唔洗睇都知講美心
個癲佬淨係識講美心同收左錢,可能真係收左美心錢

真心有病
你地咁驚自己d衰野一路有人提咩
唔想人狙擊佢撐美心,當初就叫佢唔好鳩噏埋d咩美心無辜啦講完又想扮冇野怪人狙擊佢
要講其他仲有大把野講
未計你做打手,你包庇人用殘體,笑香港人唔值得救,都係五毛一隻
平時走出去挑人機係威係勢咁,點知成日畀人屌到要縮返埋自己個post入面
而家連自己post都慘到要做縮頭烏龜掩耳盜鈴
個白卡佬除左係到咬人
揾唔到存在感架啦 咪由得佢囉

反正又睇唔到
你咁樣話樓豬佢成日去人地post d刷存在感
但人地身冇屎唔使靠掩耳盜鈴都可以撚到樓豬敗走
依度就慘,要靠玩掩耳盜鈴圍爐取暖
個白卡佬除左係到咬人
揾唔到存在感架啦 咪由得佢囉

反正又睇唔到
你咁樣話樓豬佢成日去人地d post刷存在感
但人地身冇屎唔使靠掩耳盜鈴都可以撚到樓豬敗走
依度就慘,要靠玩掩耳盜鈴圍爐取暖
見你好冇義氣
樓豬出去其他post刷存在感憤世白卡吠果陣你唔幫拖
明明見你都有伸個頭出黎講野,之後就走左去
新手開局點玩
直接做主線任得架啦

刷首抽就睇你多唔多時間
買AC 就睇自己接唔接受到無左個AC既風險
我今日開始玩 玩左成4-5個鐘都仲係做緊主線 沒完沒了咁
宜家果幾隻值唔值得抽
你可以慢慢玩. 主線唔會走左佢

夜蘭可以抽 配火C勁

4星入面既角女僕,煙同巴巴拉都係過度抽唔抽都OK

睇你強度黨定點
下半期一斗你唔抽就可以抽左夜蘭先睇下中唔中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞