原神[10]

1001 回覆
17 Like 302 Dislike
唔買啦 自己慢慢玩 驚一個月都上唔到50
抽左個6命夜蘭+專武
屈到痴線, 完全質變, 開大毀天滅地

雖然好貴, 但香港咁樣封城又盛, D錢都冇地方洗
係咪錯過左果d卡就要等佢下次出先有得抽?
如果新手想長久玩,
最好買個初始號, 3限定5星都係300人仔左右 (淘寶有)
成個體驗唔同哂, 有一兩隻主C慢慢培養

如果你硬課金抽, 一隻限定大概100抽左右先出, 果到成千幾蚊
係 一錯過要等一年半年
而家up果兩隻得夜蘭值得入手
但只係當副C用
咁果隻魈呢?岩岩試玩左幾正
係主C黎,
但唔值得, 強度唔夠, 配隊太難
下半卡池一斗都係麻麻, 打岩傷

但你如果唔等得又有錢, 當然可以入手
性價比唔夠上期凌人凌華高
戒課金三個月, 等3.0再睇下咩環境, 到時有首沖重置
我係想搵隻主c黎升下 新手果20抽俾左隻諾艾爾我
萬葉靠儲既原石都夠啦, 唔抽專武唔抽命座,
月卡黨, 個幾月+2.7版本都儲到成萬原石
新手係一定有保底女僕㗎
佢係前期開盾比你鳩砍人用
我一開始乜5星角都冇時
就係靠佢,凱亞,芭芭拉加班尼迪捱到去稻妻
咁我都係唔抽住玩多排先
開始刷風套比萬葉,精通主詞條好難出.....
今日刷咗千幾體,想要2個都唔比
慘,打機仲要理體力
唔怪得連玩家之聲投票都第一輪出局
等佢改主詞條保底
其實我原先儲儲埋埋d樹脂諗住週年改版先用,但下個月有得抽萬葉我無理由抽完等兩個月先用,咪試吓刷
難啦
聖遺物係唯一令55級以上玩家每日上線既動力
最後戰績,夜蘭61抽
主詞條姐,要求唔高,副詞條或者成長歪比你,一樣要繼續刷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞