原神[10]

1001 回覆
17 Like 302 Dislike
Why not both
但both好似功能性重疊咗咁
邊會重疊去打漂浮靈/雷音你就明(2.8深淵有雷音權現)
2.8之後漂浮靈改重量、用近戰個個打NBA咁追波
宵宮配埋夜蘭現環境好舒服,
堂主配埋夜蘭係大力,但操作要啲時間上手
各有用途、都係睇荷包la
咁巴打覺得0命宵宮冇專玩得落會唔會好kick手
非6命嘅煙花妹 穩定147箭蒸發
6命反而會亂咗反應 cls

而唔用專可以用弓藏 平民武器黎計 弓藏應該係最啱佢用嘅武

至於煙花妹+夜蘭可以再點組就要睇埋你box
睇你用弓藏 or破魔
高精弓藏同飛雷比唔係差好多、破魔都玩法一樣
我自己0命宵宮 配夜蘭鐘離+班神 or 雲堇、企係到biu biu biu一樣唔會搶蒸發、不過要練下RR cancel 尾段硬直
瞄撚準備聽講佢好準
仲有一斗池可以儲 打下深淵 玩兩個活動換粉波,有儲有機會
轉生斯里蘭卡幫到你 430一單
今次目標蒼古加 0/1命萬葉比大小姐打重擊
真。2.7延遲官方補償 永續首儲雙倍
請教下,萬葉係雷九萬班體系同神鶴萬心體系下2命與否提升大唔大定係只有萬達隊提升先會明顯
萬葉叫USB唔係冇原因
除咗物理隊剩食蒼古唔食萬葉元素增益
萬葉你有700–1000元素精通 ,如果2命Q全場再加200精通
200仲高過一件沙位裝、仲有passive全隊元素加成(1000精通大約40%元素加成)
仲有風套-60%
你條USB插落邊都係明顯buff 、對正下藥減抗基本係打一個double傷
收到,咁如果神鶴萬心黎講,2命+鐵蜂刺定0/1命+蒼古好
用鐵蜂就0命算、1命包你會忍唔到手追埋2命
Budget有限我就0命+蒼古
神鶴為主力就一定蒼古優先、因為NA /重擊為主
咁就0命+蒼古先,因為如果黑起上黎可能抽蒼古個budget都同2命接近
原神[11]
https://lih.kg/3044535

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞