原神[10]

1001 回覆
17 Like 302 Dislike
細月卡比到錢
課大月卡/石就話無法完成交易
應該係全新ac所以比google bam左
一開始係會鎖 跟住搵客服, 自己google啦
然後課到第一單648, 再充又鎖, 而家再搵佢地搞
英文會好D
MHY會唔會BAN 呢D轉區
唔係黑卡都安全既
你封帳, 如果個玩家課左一皮幾千, 唔通封左課double咩, 正常都退坑啦
最多警告下, 警告完咪課返原價
有無人係玩台港澳ser可以加好友俾我解塵壺任
加左, 個壺長期開放
玩咗兩三個月,我發覺我真係好憎打怪
學術研究

原 post: 我主號被盜。。。
https://m.hoyolab.com/#/article/5350954/?utm_source=sns&utm_medium=link

睇內文, post 主係用電話玩, 唔係買號, 正常課金, 無借 account 比人玩/代課. 但電話就試過幾次 lag 機, 之後就發覺 account 比人偷左.

電話本身有跟機既 avast / avira

應該只係綁 email, 無綁其他 media account.
login 密碼同綁定左 email 都係無收任何通知就比人改哂

之後就發現比人放左係俄羅斯網站賣, 重要比人買左.
sent 左課金記錄但等左 5 日都無回覆

因為我宜家個情況同 post 主一樣: 電話玩, 有裝防毒但無話有問題. 原神 account只綁 email. 正常課金.
應該要做 d 咩先保障到自己 account 唔會被偷呢?
Android 機?
唔好打
我而家已經係佢更新先會入game
有新角想抽就直接課
唔撚諗 反正唔差個少少開飯
咁好快連game 都del埋
打咩怪大世界?
所有,都煩打深淵
想同你一齊打….
咁我下次找你幫手打
Gay
我自己無打深淵, 週boss 可以連機打, 係有人要升先打吓突破材料d怪, 一日唔需要在線好多時間.

其實我覺得最煩係要每日執聖遺物素材, 唔執無材料升.
我是每日清任務mode,但限時活動搞到趕功課咁
限時活動原神算快畢業,其他手機game刷到勞損

感謝巴打!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞