有咩game你聽人講係神作 點知偶然一玩先發覺係垃圾黎

330 回覆
149 Like 415 Dislike
FF14 勸退期太長
萊莎的鍊金工房
Mhr
以多結局既遊戲黎講,重複位太多
兵種多,但如果打hard既話用黎用去都係果幾隻
應該話只可以用果幾隻
load地圖load到燥底
玩咗無耐啲人仲要bug錢
多結局設定真係好正
好想玩晒咁多個結局
我依家都玩緊二周目
你搵理據駁返我其實ok架 但死忠要格硬spin走話劇情好睇所以好玩 而無視其他缺點去屌人

仲有就好似你咁 無講任何理據 然後再拉埋共產黨黎出黎周圍咬

不如你講邊個共產黨d?
認真架 我打到威倫 成日幫D阿婆村姑搵仔搵老公(而通常都死9左) 中間可能打幾隻怪 跟住同返佢地交任就完
我可能有D強逼症未打哂D支線同地圖上D問號又唔係好想推主線住
利申埋我唔係話隻京垃圾 唔好咬我
刺客無雙,d動作仲廢過暗恥D無雙game
Mario係動作game來講係當年好神,操作簡單流𣈱,同期D紅白機動作game唔係隻隻都咁好,一爛就變成ljn爛game玩唔到
邊代
玩witcher3無耐性好難enjoy到
玩嗰時用睇劇, 旅行嘅心態去玩會enjoy好多
如果當elden ring咁玩, 開地圖過關, 通常會棄之後話悶
FFvs13整到一半砍掉重練, 搞到15無錢整後半
故事普通電影級,
但佢可以做到將故事音樂畫面任務流程融為一體,
嗰種沉浸感好少game可以做到
Monster hunter rise
我而家發夢入中世紀, 背景都係witcher d城入面, 可能佢沉浸感太強。choose between 2 evils , 有幾次揀錯左,到而家都後悔...不過無load save同二周目, 覺得自己當人生咁樣完就最好
隻game 100分 40分係地圖同音樂 40分係劇情 20分係佢超級抵玩
遊戲性佢真係冇乜賣點 戰鬥系統直頭可以話差
如果玩家根本唔睇故事或者對個世界觀冇興趣其實可以成隻skip
有興趣邊玩邊睇wikia睇多啲故事隻game就好耐玩
尼爾replicant
白金完自動人型 玩呢隻 悶到我玩左一半賣左
確係唔好玩,但我好鍾意 久唔久就開game上轉太空,有update就玩耐啲
更新之後好左唔少
岩岩開始玩個陣真係唔知做乜9
成隻game既gameplay俾人感覺奇奇怪怪咁
Graphics又差又無太空感
點會係神作?個個都話個男主渣
因為其實佢依家仲未整完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞