[2022/23 #29]連登巴膠哀悼301暨恥笑屎水301尾車有客唔柒做專區

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
係,我係屎黑黎
259D拆完非繁好似好唔掂
呢啲關注組就算撚數 未開口果句就係唔好減我車

最實際做法就係一個月內巴士公司開齊班次 peak/off peak hour 數客5-10次拎sample size 睇數做人
其實有影響 依家土瓜灣近鐵位小左客
上次有巴打數客 睇到客倉都係家計會打後遠離黨鐵嘅地方
阿伯日日由粉嶺搭$2車黎灣仔食早餐 https://lih.kg/3004403 有978,有冇$2客日日搭976同79X
俾人port得多咪死死地氣開返正常班次
有責任跟返正常時間表
唔好講到係佢好人
而家叫開點對點特快喎 條條紅隧線都水蛇春咁長
減車都算 咁多特快空間你唔改 減班之後冇新服務冇改善 梗係屌你啦

對紅隧線過晒時人人都知架喇
101嗰啲40幾年都係咁樣 而家唔診東鐵過海大執 梗係比人屌
督察先慘
話明係站長車長上司
份人工竟然仲要少一大截
中上環線嚟講 113真係早死早著啦
101 109應該就冇104 115咁大鑊
東區線就真係應該大執啦屌
102 106 110 112 116重疊就話係歷史問題
而家冇啦 102/110是但一條飛北角吧
紅隧線點都係需要大重組
淨係減班根本冇幫助
運吉根本要帶頭拆重組問題

連302回程呢啲都可以叫咗10幾年都開唔成 唔講真係以為慈雲山起咗地鐵
都要解決咗亂營先
競爭係應該好似屯門嗰啲咁
唔同路線爭同一個market
而唔係一條線兩份做
厹痴撚線 收晒75x車 開@25一班
寶湖花園企晒人 廣福頂閘

75x @25
富善26
大中 40 -1
安祥路15 -1
寶湖花園 30 -2
廣福 16 -9
宏福苑 8 -3
呢啲時間開番15啦應該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞