[網球] ATP & WTA 討論區 (37)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
佢都37啦
話250 500咩都好 是但拎到個trophy作結就滿足了
Laver cup
唔知今年有冇機邀請佢參加呢
梅sir打team Europe
增加國際隊勝算
似係最後一次
Thiem 又輸
打challenger都R2止步
佢是咪玩撚完了
假波?
唔知, 只係我見到, 覺得好得意, 不過諗起2018 年Wimbledon, 廢老對Kevin Anderson 都係差唔多
隔離個post就嚟爆,溫又完左,我過嚟呢邊post多次算
唔係想引戰,不過有感而發only

2019年Tara Moore都試過0-6 0-5 30-40反cup Ponchet

btw Tara上個月failed禁藥test俾TIU罰停賽
07年djokovic 08年梅 入決賽個陣個profile仲渣過thiem同梅
唔通果兩個又rubbish era champion?

你搵retired 球員同現役球員比根本都唔公平,dimitriov ranonic gulbis呢一代係rubbish era我覺得冇問題,梅thiem屎屎呢批人你太早落conclusion
有roger係到都會讓下team world~
一面倒就唔好睇
Thiem
祖著到倫敦金mk咁
20AO 添其實打得好出色
20uso個場真係成場都柒波
Goffin連GS semi都冇打過

仲有睇profile, 老野0607當時贏既係泥地之王草地冠軍為0 unproven既爛兜,唔通個陣既兜又係weak?
梅總而家係1GS 4GS final

Safin Hewitt Roddick呢三個都打到退役都係得Roddick一個入過四次GS final ,憑咩話人地係rubbish era
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞