[網球] ATP & WTA 討論區 (37)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
觀眾知佢易著先撩佢
racist 聽完就算啦 廢事冇sportsmanship

打咗職業咁耐都仲唔化
好俾面? 打埋場波係佢本份嚟喎
呢條友都係收皮算啦

black sheep係咪racial abuse就...
不過你話講者有心都得嘅 睇你點睇啦

btw 法比乜春同佢老友啲單單打打唔洗咁認真
https://lih.kg/iEFLLT
唔係話要blame the victim
但佢贏波果陣永冇俾人abuse
大概知咩事啦
咁睇總理又係抵死既
冇天份打籃球只有打網球
除左澳洲其他賽會根本唔應該俾外卡佢,等佢慢慢由Q打
睇佢AO同IW打雙打仲痴D,贏輸都發老脾,不過kokkinakis湊得佢掂所以冇出事姐
要不是比人用idiom abuse一定贏

佢自己輸set 1 TB後真係直接棄game
是但啦 反正佢就係間唔中都碌到入正賽

Btw 你同你啲伙計今日請哂假唔追擊?

有冇人都留意到波台班賤種五毛PR依家轉咗手法黎搞鳩時事台?
https://lih.kg/3035734

影衰哂泥地王拿度
法比乜春終於忍唔住現真身
老老77
係AO有土炮時咁好氣氛 仲有香港coleman先會睇睇doubles
其他時間真係WFC
改名啦你 真心咪影衰拿度

我上面講緊場波啲觀眾冇啦啦又話我同咩老友
邊個係我老友 又屈
VamosRafa呢條賤種真係好撚屈機
自己撐nadal因為多fans就可以話全場觀眾都要撐nadal 人地發球自己d fans繼續大叫都可以話返你問題 你同nadal打一定要頂住佢d fans既騷擾 頂唔住係你問題
頂唔住爆seed再話埋你冇EQ 頂唔順應該返去自己一個閉門打
唔喺呢度傾得唔得
你加左再喺tg講
老祖黎緊硬地賽季入唔入到境
意粉break !!
梅總
準備要俾人請食bagel
啲波差到
一哥收禮物
Now有冇得睇Stuttgart?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞