[網球] ATP & WTA 討論區 (37)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
https://youtu.be/BgIiQU7QCCA

真係滾水淥腳都唔痛
之前睇片都覺得永久麻醉呢個option太撚癲
身為fans真係希望佢乖乖做個手術抖到下年算
可能做完一定大不如前 佢諗住chur埋呢年

murray好似依家打250都贏唔到波
https://twitter.com/97InThe5th/status/1534262573956321280?s=20&t=kupIAIY7XhkS3Sxth1_mxg

做左治療,撐住拐杖返屋企休息,希望會有正面效果~

衷心祝賀,希望年尾都可以見到兩位健康回歸球場~
得唔得㗎
Stuttgart tomorrow not bad
等緊9月Laver cup 場大show
經過RG好想佢地叫Rune去,睇佢同Alcaraz 仲有Ruud嘅互動,同埋睇下Rune去完之後會唔會改口讚到兩老天上有地下無
嗱我講左㗎喇

等你#536仲話我「咁都大戰?
道歉未?
咁on9既你
自己睇清楚#552
網po大佬都敢搞?

呢度就不嬲反祖撐拿度 唔鐘意既咪過主囉
某啲會燃全身G點關我咩事
Kudermetova對手又打打下retire
淨係今年有印象都起碼3次
又成日可以walkover
係咪識落降頭
佢應該真係到頂
下下買大細
250都過唔到多幾圈
呢個排名都流流地

睇成績似50開外
Big ATP Calendar news confirmed.
Madrid and Rome will now be two weeks events like Indian Wells and Miami.
Estoril moves to Houston/Marrakech week
Munich moves to Barcelona/Belgrade week

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞