[網球] ATP & WTA 討論區 (37)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
well done
費老係巴塞睇緊f1
請問今年法網會否有版友特意開新帖進行討論??
[網球] 法國網球公開賽 2022 (1)
https://lih.kg/3012880
Coleman 真係同 Eala一齊
都幾好 希望係未來亞洲最好球手
竟然

Eala如果搞好d 2nd serve
係幾有potential
有d Leylah嘅影子
希望有機會突圍
我估咗
睇Coleman ig story好似好close

都要打嘅點都係Grand Slam,仲要係最大機會嗰個
輕易過關
https://www.instagram.com/p/Cd1WNsls6ZW/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

唔洗打泥,轉行去睇車~

P.S. 平治今站升級後
樓主移民加拿大搞成點
可以返過黎呢邊討論

完左泥地轉草地

今個星期有Libema Open/ BOSS OPEN (Stuttgart)

Berrettini終於傷完復出
sponsor到轉埋名做BOSS open?
冇廢老出嚟送頭既grass season睇下細牛打成點,如果佢打唔掂草地,成班俄仔冇得打,連細佬都養傷,可以basel open見
睇吓屎係咪又屎
唔知係咪細牛太sharp,好似多咗球手用dropshot,屎屎要進步啦
成日見佢打波唔夠進取,恃住自己後生又跑得去拉,去到溫網拉幾拍唔夠膽攻就比人一拍死啦
Google 咗, 真係轉sponsor. 以前叫Mercedes Cup

女子top ten對決得5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞