[網球] ATP & WTA 討論區 (37)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
咁唔通乜都唔做?
拿度唔計啦 人地routine來 似佢想趁機發癲啫
神經兒童 2:1 屎
其實有晒計時有咩好嘈
兜又唔係冇拎過time violation
你見到係夢幻duo唱雙簧就可以慳返啖氣啦
算鳩數啦你
總之25秒,你話超時冇warning係幾多次?
你cap晒啲圖出黎睇下有幾多次過左25秒冇warning先啦,唔好得個噏

你5秒ready開得波,我廿秒抹晒汗唞順條氣先ok有咩問題
呀爛兜violation直落輸埋個5th set service game都冇出過半句聲
係超時就超時有咩好嘈
冇野好講?

嗱我教精你
下次gs如果你愛將冇得打
你就可以好撚得閒拎個stopwatch計好晒爛兜幾多次超時冇warning
到時再上黎吠我地都冇聲出
咪話咗係routine唔計 又踏親你條尾?
Kyrgios最後贏咗
佢仲要講到好似佢個祖開波特別快咁
咪又係拍十幾吓波 拍到24秒先拋起個波
我兜用盡時間開波有咩問題?
你快你事
何況我兜都唔少time violation啦
btw 條友明明最近先嬲嬲豬話
我都係去睇番羽毛波算 有錢左膠既網球唔岩我呢d窮撚睇 #653
一有機會抽爛兜 夢幻duo立即露出半個頭
睇好低估佢嘅怨念 佢個勢真係會拎定stopwatch打report

邊有抽?真心覺得冇問題 用盡25秒啱啱好

發現呢位ching好鐘意格眼屈
乜野夢幻duo 你打完唔覺得尷尬?
我兜做老豆了!
開波又好接發又好都要做足晒佢果堆動作先準備開波 25秒內都無咩所謂
有時接發對面已經要開波佢都仲要舉手stop人左右跑兩步掃下地做埋set動作先俾人開
有時超幾次時先一次time violation 唔太出名/一般球手一到25秒就算已經開始拋波動作都即俾time violation
Umpire無bias我真係唔信

利申返 非反兜 有睇開波都會知呢堆情況經常出現umpire執返正晒黎做就唔會俾人有位入
爛兜做老豆 仲可唔可以叫alcaraz做細牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞