[網球] ATP & WTA 討論區 (37)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
細牛應該接到棒
佢網po大佬黎 唔撐nadal都要比佢屌 歪理都比佢講到變正常
Big 3係唔同level
好記得AO意仔打PCB,PCB係咁打佢反手,但意仔唔止頂得住仲可以反手反攻,d人個個讚佢終於有反手啦
之後過兩round大家都知咩事
點解細牛一個草地熱身都唔打
意粉🍝反手、移動天殘
唔操下對腳好難攪
今年應該都一樣
上次都只係偷到1set就中trap card
keep到一年再講
佢呢啲大清身型對腳冇得點搞
夾硬郁好易傷,你睇細佬
細路唔知要抖幾耐呢~~
但梅一樣CLS court coverage
條友真係唔科學
意粉仲要skip leg day咁款 乖乖地做返大炮算
佢力量差d,所以其他人爆氣就容易輸
佢係少有係大砲但係會同你鬥磨
佢問題係網前同切球太差,太易被玩
琴日場波最好睇嘅地方就係hubi點用玩drop shot 同網前玩佢
AO果場nadal教晒大家點打佢(有人話巴黎大師賽Djokovic都玩得佢好勁,不過我冇睇)
好明顯d有網前加切球嘅仔係有學到野
認同佢網前真係黎攪笑
唔叻網前,但打穿越球ok都可以,但用返琴晚做例子,Hubi上咁多網打咁多drop shot
但佢成功穿人嘅次數一隻手板數得晒
大約硬地賽季回歸
我使改名扮中立?
唔好睇得自己太重啦ching
我唔需要驚比人話係兜粉
我擺明係兜粉 anti祖
Sowhat
頂Penko又打Tomljanovic ,又要俾英國媒體唱,有時間唱Penko不如叫Emma打好波贏多個GS
唔好以為踩到Penko地泥底Emma 就唔係One slam wonder
溫網後老費積分將被完全扣除
將會完全消失ATP男單排行榜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞