數碼暴龍玩具討論區#5 記得起身清屎

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
現時點有機賣,580$

一部?

想問下巴打 知唔知邊到仲有賣 比朋友引到好想玩

問下有冇人500俾你

上面有條友話買多咗十幾部 370一部蝕讓
想問下巴打 知唔知邊到仲有賣 比朋友引到好想玩

問下有冇人500俾你

上面有條友話買多咗十幾部 370一部蝕讓

慘慘豬
連死兩隻成熟期
今日啱啱升左加魯魯,加魯魯好似好廢,唔夠暴龍打
孤仔新三色重新開訂,新價299
見到有部橙色 mini ver 3.0
好撚貴又好想要

等多幾年出週年版

P.S. MINI VER 3好似話有BUG, 特別易死

官網連運費280
差唔多啦
我想問如果我copy暴龍去另一部機,我部機係咪會無左隻部龍定真係複制左隻過去?同埋如果另一部機已經係有兩隻,copy一隻過去會唔會要del一隻?
同埋拆左電再入返點先有返save? 拆電太耐會唔會無左save?

官網連運費280
差唔多啦

買晒3隻色就差好遠
官網一次過訂收一次運費之嘛

官網連運費280
差唔多啦

買晒3隻色就差好遠

人地唔洗交鋪租咩
原價放03 15周年紅色機
全新 連藍卡
有意 TG https://t.me/KWANNNNNNN

官網連運費280
差唔多啦

買晒3隻色就差好遠

人地唔洗交鋪租咩

原來想做善事,當我冇講過

官網連運費280
差唔多啦

買晒3隻色就差好遠

人地唔洗交鋪租咩

原來想做善事,當我冇講過

想平既咪等港魂啦,總有人會想要日版
你叫人幫手訂點都要俾多少少架啦,唔係正常既咩?

官網連運費280
差唔多啦

買晒3隻色就差好遠

人地唔洗交鋪租咩

諗諗下咁佢第一水訂價280賺D乜

官網連運費280
差唔多啦

買晒3隻色就差好遠

人地唔洗交鋪租咩

你3個散客每人訂一部
佢夾單一次過訂3部
已經賺你80蚊運費

官網連運費280
差唔多啦

買晒3隻色就差好遠

人地唔洗交鋪租咩

你3個散客每人訂一部
佢夾單一次過訂3部
已經賺你80蚊運費

咁唔係個個有信用卡嘅人地開鋪都係想賺錢啫,玩具生意都好似唔係咁易做

仲有有啲人唔想俾屋企人知買玩具所以唔用信用卡留record 咪用cash係鋪頭訂囉

講真佢又唔係一部了500咁過份每部賺嗰幾廿蚊,我覺得幾合理嘅

官網連運費280
差唔多啦

買晒3隻色就差好遠

人地唔洗交鋪租咩

真係幾低講真,仲要日版,有特典

希望港魂有特典啦

一日未攞到貨都唔好一心諗住會係日版
自從原色電波之後孤仔都好少派日版貨

官網連運費280
差唔多啦

買晒3隻色就差好遠

人地唔洗交鋪租咩

你3個散客每人訂一部
佢夾單一次過訂3部
已經賺你80蚊運費

咁唔係個個有信用卡嘅人地開鋪都係想賺錢啫,玩具生意都好似唔係咁易做

仲有有啲人唔想俾屋企人知買玩具所以唔用信用卡留record 咪用cash係鋪頭訂囉

講真佢又唔係一部了500咁過份每部賺嗰幾廿蚊,我覺得幾合理嘅

而家賺得盡左
電波原色嗰陣訂價仲平過港魂+運費, 喱個真係唔知佢賺咩
我記得嗰時係港魂機價貴10蚊, 仲要係日版

可能就係因為電波原色個定價柒左
跟住D-3就俾佢劏左鑊金

官網連運費280
差唔多啦

買晒3隻色就差好遠

人地唔洗交鋪租咩

你3個散客每人訂一部
佢夾單一次過訂3部
已經賺你80蚊運費

而家賺得盡左
電波原色嗰陣訂價仲平過港魂+運費, 喱個真係唔知佢賺咩
我記得嗰時係港魂機價貴10蚊, 仲要係日版

可能就係因為電波原色個定價柒左
跟住D-3就俾佢劏左鑊金

當俾人加租囉講真係唔想見到呢啲鋪頭執

有時有野都會搵佢訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞