數碼暴龍玩具討論區#5 記得起身清屎

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
其實到左超究極仲有咩可以玩? 集郵?

我會不斷再養直到無電
其實到左超究極仲有咩可以玩? 集郵?

可憐既我第一批 冇一隻進到究極體
去到完全體就死左
有冇得登記圖鑑
有冇得登記圖鑑

... 咪講咗囉你開啲圖嚟睇下啦
人地自己整完教學都仲要問你真係等俾人屌屎忽

搵人通訊OK???

其實係另一部唔同名既機對打五次定係五部唔同名既機對打?
另外通訊既意思係咪即係對打?

因為我同另一部唔同名既機打十次都無新蛋
大家邊頭出沒開行過約過戰
有冇人知新三色幾時有得訂?

7月中

唉屌

唔碌上去都去官網睇下啦係咪廢到咁

其實我一早知, 只係呃水吹姐

實有人信你370一隻返貨啦
炒咪炒囉 私私縮縮咁 肉鳩酸

我買得貴又要比你話啊? 冇野下話
你地威 訂到唔代表我訂到
我係要炒我就拎去信和 5百幾一隻啦 (聽番黎)

有5百幾你仲唔仆出去放咩

一對一千,平過呢個價都唔好放呀

都唔知係咪本身就買黎炒,作個理由話朋友走數

仲講到而家啊?

好心幾十歲人個一百幾十唔好咁計較啦
養到兩隻究極體了
但又如何
屌隻加布而家努力值4個心
咁即係進雪人啦,我想進加魯魯呀

跟舊版進化方法?

養兩次都養唔到加魯魯 好撚炆
究竟個條件係點嫁
舊版寫訓練5-31就加魯魯 32以上就雪人
我明明冇32以上都進雪人 好想病死佢

跟舊版進化方法?

究竟個條件係點嫁

雪人都上到鋼鐵豆豆
唔好逼害佢
另外有人話
舊版訓練次數 新版努力值
0-4次 = 0或1格
5-15次 = 2格
16-31次 = 3格
32次以上 = 4格'
你下次試吓

跟舊版進化方法?

究竟個條件係點嫁

我係一進左加布就訓練佢5次, 之後無再訓練過.
加埋喂肉喂到3次擰頭, 養唔死佢就進到加魯魯

跟舊版進化方法?

究竟個條件係點嫁

我係一進左加布就訓練佢5次, 之後無再訓練過.
加埋喂肉喂到3次擰頭, 養唔死佢就進到加魯魯

你漏咗呼叫失誤
養到兩隻究極體了
但又如何

約出嚟對打啦 好想開隻特別蛋
養到兩隻究極體了
但又如何

約出嚟對打啦 好想開隻特別蛋

上網打電腦囉
大家邊頭出沒開行過約過戰

我九龍東都ok

跟舊版進化方法?

究竟個條件係點嫁

雪人都上到鋼鐵豆豆
唔好逼害佢
另外有人話
舊版訓練次數 新版努力值
0-4次 = 0或1格
5-15次 = 2格
16-31次 = 3格
32次以上 = 4格'
你下次試吓

我都知佢可以上到鋼鐵豆豆 所以先忍手
但好唔想見到隻肥西
返工冇理1日就死9埋
返工冇理1日就死9埋

忙得滯咪迫佢瞓覺囉,不過要留意日間迫瞓覺都要因住時間,佢3個鐘就會起翻身,要再迫佢瞓過。

利申琴日試過,迫完佢瞓同個仔出街五六個鐘翻屋企睇翻都係成版屎加病到九彩
隻阿古獸咁耐都唔進係上點
返工冇理1日就死9埋

忙得滯咪迫佢瞓覺囉,不過要留意日間迫瞓覺都要因住時間,佢3個鐘就會起翻身,要再迫佢瞓過。

利申琴日試過,迫完佢瞓同個仔出街五六個鐘翻屋企睇翻都係成版屎加病到九彩

仲以為佢好似x打3咁頂得
點知成長期已經變墓碑
返工冇理1日就死9埋

仲以為佢好似x抗咁頂得
點知成長期已經變墓碑
返工冇理1日就死9埋

較夜晚9點先比佢訓,咁就可以訓到10個鐘
sorry, 我係新手。想問下點樣入精靈落d1網?我跟住打名同密碼,佢話我輸入錯誤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞