數碼暴龍玩具討論區#5 記得起身清屎

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
孤仔第一水都係315
370?????
孤仔第一水都係315
370?????

港魂第一水260添
我買得貴又要比你話啊? 冇野下話
你地威 訂到唔代表我訂到
我係要炒我就拎去信和 5百幾一隻啦 (聽番黎)

我撐你呀巴打

佢地咁話你真係好衰
孤仔第一水都係315
370?????

港魂第一水260添

咁黎緊嗰三部炒唔炒得起,有版你睇啦
我買得貴又要比你話啊? 冇野下話
你地威 訂到唔代表我訂到
我係要炒我就拎去信和 5百幾一隻啦 (聽番黎)

我撐你呀巴打

佢地咁話你真係好衰

又要唔訂又唔平真係唔知咩心態

呢度有機既大部份係留意左半年以上,港魂又好日魂又好街鋪又好一出就即刻訂,然後有班冇留意過消息又唔想等7月另一批大貨既又想即刻玩既就係度嘈嘈要享受原價迫人用佢心目中既原價去賣

覺得貴一係等7月一係唔好買咪係度嘈嘈嘈
孤仔第一水都係315
370?????

港魂第一水260添

咁黎緊嗰三部炒唔炒得起,有版你睇啦

我就唔炒既,純玩, 養養下過完手癮又覺得買多部為幾隻新獸一粒新蛋有D唔值

等下年超龍算
隻比多獸10歲都未進
其實完全體進化條件係咪要成長期都要打15場先得

成長15場8成以上勝率有50%

成熟15場8成以上勝率有50%
100%進化完全體

成長期都要打
隻比多獸10歲都未進
其實完全體進化條件係咪要成長期都要打15場先得

成長15場8成以上勝率有50%

成熟15場8成以上勝率有50%
100%進化完全體

成長期都要打

10歲就做瓜佢啦
屌進埋D濕鳩比多獸
其實官網登記暴龍個堆code可唔可以亂撞
係咪部部機唔同code? 唔知可唔可以同人交換登記

可以亂撞
機械暴龍獸病毒種有冇得升究極體
冇得升我就整死佢算

可以亂撞

咁入人地個code呢?
入左code可以就咁同電腦打,但唔知有咩用
冇得升我就整死佢算

唉屌...
整啦整死佢啦你
冇得升我就整死佢算

唉屌...
整啦整死佢啦你

早d整死佢早d養過隻
求教 進加魯魯獸 train 5-31 ,咁訓練一次計幾多? 係咪由成長期開始累績?

在成長期時, 第三SET心心數據, keep 住3粒星即可
求教 進加魯魯獸 train 5-31 ,咁訓練一次計幾多? 係咪由成長期開始累績?

在成長期時, 第三SET心心數據, keep 住3粒星即可

點解係3粒 點計出黎

四次訓練加一粒心
三粒心咪即係12次訓練
冇得升我就整死佢算

唉屌...
整啦整死佢啦你

屌 有得進黑暗戰鬥暴龍獸就正啦
冇得升我就整死佢算

唉屌...
整啦整死佢啦你

早d整死佢早d養過隻

我進到做戰暴
有冇人貼多次條翻譯左既說明書link出黎,第一頁果條死link
冇得升我就整死佢算

自己睇吓進化表OK???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞