數碼暴龍玩具討論區#5 記得起身清屎

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
今次日魂好似少貨,咁快就截左訂

其實都開左一個星期

其實都開左一個星期

昨晚先開wo

其實都開左一個星期

昨晚先開wo

以為你講孤仔添

其實都開左一個星期

昨晚先開wo

以為你講孤仔添

如果日版孤都係上p Bandai jp訂既姐,個網唔夠貨佢都係唔夠貨派退訂嫁
一隻變鼻涕 一隻變大便

好撚灰

米田共家族

最理想 可以進熊仔獸 同 悟空

不過有排對住呢兩隻野

其實都開左一個星期

昨晚先開wo

以為你講孤仔添

如果日版孤都係上p Bandai jp訂既姐,個網唔夠貨佢都係唔夠貨派退訂嫁

好彩搵左相熟鋪頭訂唔驚俾人退訂
想收一set 20週年紅藍磚頭機
請tg https://telegram.me/Yinnnnnnnnn
唔該
想問美版D3 v1點樣打完青龍會有得打白虎?打極都冇?同埋我見人地有究極體?係咪有咩條件?
想問美版D3 v1點樣打完青龍會有得打白虎?打極都冇?同埋我見人地有究極體?係咪有咩條件?

um....聽講v1係最難玩

我打左兩次青龍都出現爆機畫面,然後隻白虎出左黎一秒就走左 上網睇YouTube 見人打青龍已經有究極體

我打左兩次青龍都出現爆機畫面,然後隻白虎出左黎一秒就走左 上網睇YouTube 見人打青龍已經有究極體

你睇下大陸d論壇有無講

你睇下大陸d論壇有無講

搵左 搵埋鬼佬都冇講v1攻略,所以先求救

一陣唔開行版就仆了

哇。唔係掛

咪著先,呢個係早期購入有特典,咪即係後期都有得購入只係冇特典lor
原來紅戰暴係用ver 1蛋進
普通戰暴先係特別蛋

其實都開左一個星期

昨晚先開wo

以為你講孤仔添

因為一個acc最多每隻色買3部,孤仔冇咁多acc先唔接得多姐
但係同memory set兩個鐘就爆訂差幾皮

其實都開左一個星期

昨晚先開wo

以為你講孤仔添

因為一個acc最多每隻色買3部,孤仔冇咁多acc先唔接得多姐

唔關事啦,你覺得限3叫少既話
叫限一限二既情何以堪
太睇少孤了

其實都開左一個星期

昨晚先開wo

以為你講孤仔添

唔關事啦,你覺得限3叫少既話
叫限一限二既情何以堪
太睇少孤了

只要你見過班香港人點係日本排展覽買野你就唔會再咁講了
普通戰暴先係特別蛋

即係話呢部機已經合到個隻新既奧米加獸
想收兩部 20週年紅藍磚頭機
之前訂果時遲左,已經訂唔到 同個老死由細玩到大,好想再一齊玩
請tg
https://telegram.me/Axa0217
唔該
普通戰暴先係特別蛋

即係話呢部機已經合到個隻新既奧米加獸

係啊我之前柒咗
自隊
其實我想問下佢係點決定升邊隻?
元祖版香港邊到有得買 唔知道之前有得訂
其實我想問下佢係點決定升邊隻?

對戰勝率
訓練次數
育成失誤次數
等等等等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞