數碼暴龍玩具討論區#5 記得起身清屎

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
sorry, 我係新手。想問下點樣入精靈落d1網?我跟住打名同密碼,佢話我輸入錯誤

斷估你密碼跟住打都唔會錯,名係你幫部機set嗰個名喎
sorry, 我係新手。想問下點樣入精靈落d1網?我跟住打名同密碼,佢話我輸入錯誤

名係禁本書
再禁第4個
放全新未開封一對紅色同藍色20週年磚頭機

tg

名係禁本書
再禁第4個

原來係咁,我仲打左暴龍名。其實佢點知我入啱定錯個名?

名係禁本書
再禁第4個

原來係咁,我仲打左暴龍名。其實佢點知我入啱定錯個名?

入CODE
養育不規則 係指咩?
養育不規則 係指咩?

佢叫你唔好餵佢住,等右下角個icon熄咗就叫一次呼叫失誤
失誤多過4次可以算不規則

即係你返工肚餓唔食嘢,3餐夾埋一餐咁食咪不規則囉
養育不規則 係指咩?

加魯魯要4次失誤?
好經典,有無人初初出電波數碼暴龍機1果陣好唔慣,進完化會退化
有冇人知可唔可以一隻訓覺另一隻唔訓

可以
養育不規則 係指咩?

加魯魯要4次失誤?

4次以上

去熄佢燈,瞓3個鐘

撳c制轉screen
兩隻究極體12歲仲未死

可以

另一隻 唔開心wor
我唔係幾睇得明個橙綠色箭嘴嘅進化圖,係咪姐係加布獸究極體無得變鋼鐵豆豆?因為豆豆要綠箭嘴
兩隻究極體12歲仲未死

我十五歲
我唔係幾睇得明個橙綠色箭嘴嘅進化圖,係咪姐係加布獸究極體無得變鋼鐵豆豆?因為豆豆要綠箭嘴

建議做個智力檢查
屌,有冇繁體中文攻略

可以

另一隻 唔開心wor

我指一隻訓覺 另一隻醒既個樣唔開心既
屌,有冇繁體中文攻略

post左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞