數碼暴龍玩具討論區#5 記得起身清屎

1001 回覆
18 Like 2 Dislike

冇訂既巴打可以睇下

未買既狗沖啦
特別蛋係咪真係通訊攞蛋???係嘅不如大家出嚟connect一次啦
我得兩隻無得con咁多次呀
訂左橙色電波機
但要12月先到手

港魂開訂?

呢部港魂唔開呀
我經taobao訂

訂左幾錢?

我見要2000港紙
有間仲要待定價, 撳住劏咁款
想放全新未開封一對紅色同藍色20週年磚頭機

有興趣啊 巴打有冇tg
特別蛋係咪真係通訊攞蛋???係嘅不如大家出嚟connect一次啦

係淘寶買多左部無限篤

贊成
留定tg開個約戰gp
https://t.me/joyiu

係淘寶買多左部無限篤

等巴打試到係咪通訊攞蛋先決定點做
一通頂就改隻野既時間
隻野變左不老傳說
兩日先一歲
想放全新未開封一對紅色同藍色20週年磚頭機

留左tg 想收既可以睇睇
二人對戰,第一條bar應該邊個位先高攻啲?
最高定中間?
一通頂就改隻野既時間
隻野變左不老傳說
兩日先一歲

我相反,不斷俾佢瞓
6歲先成熟期
其實點解瞓教唔計時間呢
一通頂就改隻野既時間
隻野變左不老傳說
兩日先一歲

我相反,不斷俾佢瞓
6歲先成熟期
其實點解瞓教唔計時間呢

咁怪
我果隻係正常 4歲就完全體
不過好耐先大一歲咁
一通頂就改隻野既時間
隻野變左不老傳說
兩日先一歲

我相反,不斷俾佢瞓
6歲先成熟期
其實點解瞓教唔計時間呢

咁怪
我果隻係正常 4歲就完全體
不過好耐先大一歲咁

有一次set錯時間一晚大咗2歲
二人對戰,第一條bar應該邊個位先高攻啲?
最高定中間?

決定你第幾turn出大招
好似係
一通頂就改隻野既時間
隻野變左不老傳說
兩日先一歲

我相反,不斷俾佢瞓
6歲先成熟期
其實點解瞓教唔計時間呢

宜家隨時可以隊佢去訓,當係pause function 呱
自己一部機合唔合到體?
想合隻奧米加
日本d攻略網冇講點變戰鬥暴龍同鋼鐵加魯魯
係咪要特別蛋養?
自己一部機合唔合到體?
想合隻奧米加
係咪要特別蛋養?

合到
合住alter-s先囉
暫時未有,有人話同唔同tamer名嘅20th機通訊5-10次就OK
自己一部機合唔合到體?
想合隻奧米加
係咪要特別蛋養?

合到
合住alter-s先囉
暫時未有,有人話同唔同tamer名嘅20th機通訊5-10次就OK

自己同自己都合到?
要合咩
自己一部機合唔合到體?
想合隻奧米加
係咪要特別蛋養?

合到
合住alter-s先囉

自己同自己都合到?
要合咩

21. 目前已知道奧米加獸、奧米加Alter-s、龍帝、終極巨龍獸。他們分別的合體組上面第二個網站裡面有,合體方式是讓能合體的那兩隻進行幾次組合對戰。成功合體後會二合為一(一隻獸會消失空出來),而假如其中一隻是copy 回來的話,合體後會消失在stock 中。

from巴哈
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=07255&snA=7947&tnum=1
自己一部機合唔合到體?
想合隻奧米加
係咪要特別蛋養?

合到
合住alter-s先囉

自己同自己都合到?
要合咩

21. 目前已知道奧米加獸、奧米加Alter-s、龍帝、終極巨龍獸。他們分別的合體組上面第二個網站裡面有,合體方式是讓能合體的那兩隻進行幾次組合對戰。成功合體後會二合為一(一隻獸會消失空出來),而假如其中一隻是copy 回來的話,合體後會消失在stock 中。

from巴哈
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=07255&snA=7947&tnum=1

wow
養1隻冇咁煩
而家又去番成長期再黎過
想問一部磚都可以進化到做究極體?

進到,淨係一開始粒蛋已經進丁閃電暴龍
自己一部機合唔合到體?
想合隻奧米加
係咪要特別蛋養?

合到
合住alter-s先囉

thx巴打
我隻機暴進左閃電,喪屍暴龍進左隻長毛象咁既物體
兩隻野睇來都係等死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞