[高達扭蛋/盒蛋討論區 13] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SDFC etc

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我就係等唔切天意
所以買咗魂限GFrame天意
光翼裝頂唔緊所以嗰次就買咗
但今次神高尊者真係冇乜意欲去買
可能自己唔係G粉
但係而家見到佢咁嘅食相
就好比當年華沙哥華沙弟兩隻分開賣
再將衛星加農炮分出extension set嚟賣一樣咁on9
但係華沙哥華沙弟成set夾埋500蚊有找
而家師徒魂限就1000起跳
就算係通脹都唔會咁離譜啦
佢冷門機都咁玩一早執左了
賣左seed 00 AOZ UC 一排大熱機同親生仔
今次由得佢亂黎仆一仆
CLS
佢馬仔同特效放EX
本體通販就好。
依家咁賣,仲要啱啱先俾佢個大雪櫃斬完…
唯有忍痛放手兩師徒。
我反而想單入雷比爾艦果隻里歇爾
有無人覺得食玩/ 扭蛋應該重出戰艦系列
諗起fw隻木馬
一直好想買
窮在無位放
好鐘意睇人啲櫃
每層一張close up 得唔得
訂價 95
如果出大天使 永恆號 托勒密就好
永恆號兩架流星號要另賺 諗下都好笑
但佢明唔明佢果種賤係DX 3 400 有哂所有野。 依家係700 蚊先一隻連effect 炸, 你叫唔係追開點會買啊?我RG 連馬係500 蚊,但可玩性同體型已經係你幾倍。

不過我都同自己講, 如果再係咁貴/咁樣賣法就唔再買EX, 你要斷line 就由佢斷。

今次兩師徒仆街證明玩家容忍有限度.,唔好當人水魚
同期有RG,舊嘅有FW Dash
點解我要比千幾買
條友俾兩師徒reality check完
死狗番幾彈 又會心雄又黎過

我作為一個G高達死忠都唔買就知K澤今次幾on9
俾人蒙蔽左 訂哂
俾完錢 仲要俾人鬧唔支持
如果係三年前我即時比錢,K澤條on9係咪住係精神時間屋
呢三年全世界經濟有幾差係人都知
有錢都用黎傍身
你嘅意思係扭蛋膠隻本體?
如果係扭蛋嘅話,建議畫線
唔建議滲

因為啲精度好差

我而家改用哂鉛芯筆畫
用隻成千銀嘅mse玩滲線
之後化到好似俾殖民星砲射中咁

用thinner抹到爭啲冇乜啲marking
我應該早少少上黎請教你
我認自己窮,唔係大人咁我全部都要。

但我話比你聽訂左兩隻平時50 蚊就抽到一隻嘅蛋依家連埋Effect part, 係 1400 蚊

1400 可以做咩? 可以食40 次35 蚊嘅兩餸飯, 可以平平地飛一轉台灣, 可以買AirPod, 或者買一隻入門metal build。

自問細個第一套高達就係G. 情意結上, 我會買哂。 但你同咁定價法,我仲可以點買得落手啊…
用愛埋單架咋 1400蚊MR魂都玩到了
加多幾百有Mb
同幾架MG RG

小弟係W先過G
零式同艾比安嗰啲應該冇乜Effect
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞