[高達扭蛋/盒蛋討論區 13] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SDFC etc

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
睇番d單先記起喺孤仔訂左1.5再販話7月派
睇番日本嗰邊又好似完全冇聲氣,係咪唔知delay左去邊
MSE 24 竟然補返隻GP01fb
MSE EX44? 盟主高達+風雲再起
FORTE 16 風靈高達靚仔過之前張3D圖
12月就出而家先公佈1款 生產趕得切

https://twitter.com/gasha_komagata/status/1559802267137499137
https://twitter.com/gasha_komagata/status/1559801654207459328
https://twitter.com/gasha_komagata/status/1559809841048481792
槍上面有拳頭,左臂可以拆出嚟換
即係隻拳頭可以拆?
我個隻啤死左
可以拆
正常12月既扭蛋應該今個月尾會開訂俾鋪頭落單
依家先得1款, 定真係得1架機(主體 x 1, 盾 x 1, 格納庫 x 1)
K澤話PB BOX版即將開訂
好快知道其他4款係乜
個盾9成放格納庫
本體配色竟然做到同MSE一樣多
果然腦細派任務係唔同D
不過把槍好hea

淨係計高達扭蛋算係咁
今年好似無邊套delay
QC仲叫keep到
腥港派貨遲就閣下問題
明明D大陸阿嬸去哂整19盲盒
睇吓經常被獻祭嘅FW
雖然唔多唔少關越南事

btw我套PB徽章戰士02 上年11月訂今日都未到貨
入左Rg 神
應該會放棄g gun mse系列
有無人都係咁諗
我上一隻入咗RG之後放棄mse版嘅叫沙煞比
結論: mse冇得skip,skip親都後悔
mse 有師父連風雲再起
有rg god都會照買mse 師徒,博佢出埋mse惡魔高達
惡魔 會唔會難D
出gp01fb重諗住買fw
Fw真垃圾,以後唔買
我都覺得好細機會會出,但是如果出的話會支持下
惡魔高達無咩產品好選擇
竟然forte 有pb 不過隻腳好似比之前既大好多
EX 99%有
覺得會出+1
正正無咩商品化
一定好多人要

個g坑真係可以好大
我想出埋4天王
玫瑰 天龍 金剛石 拳擊
明鏡ver 屎金PB 5隻打惡魔
我係
不過仲未買到RG
如果出齊撲克同盟…真係無辦法唔買

其他4部講緊普通HG模型都接近無
舊MIA
最慘係 如果唔講明 會出齊既話
你永遠唔知幾時出
追得一部就一定會追埋其他
分開4彈出都成2年
今年有4彈20-23 未計0.5/復刻
惡魔應該會出 仲有閃光
不過唔知出邊個型態

FW都唔敢出 其他四小強同四天王排到去月球
最近選角比較穩打穩紮
又要做水星魔女任
不斷課金同佢鬥長命
FW GUNDAM CONVERGE 10周年 #SELECTION 03
2022年12月
GUNDAM CONVERGE 通常彈:550円 ⇒ 630円
FW隻Hi-Nu真係好醜樣
點解會有人投票復刻

扭蛋部幾時出密達斯
覺得佢成條香蕉咁好得意

FW GUNDAM CONVERGE #23
2023年

https://bandaicandy.hateblo.jp/entry/20220818_gundam
唔記得左訂ex40 41
以為自己落左單 點知無
希望到時有現貨 唔係當玩少隻算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞