[高達扭蛋/盒蛋討論區 13] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SDFC etc

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
過700蚊已經唔係幾接受到,銀雷嗰種規格就話姐
真心頂唔緊
Ex s多兩舊野開始已經唔想比,strike freedom destiny就有誠意
請教下
兩架0083MA係咪月尾到

BTW可以望下官網
https://gashapon.jp/ensemble/
但日魂依家鎖左IP
一入去咩都睇唔到
有轉VPN先入到去
お届け日 2022年9月26日発送
checked 謝謝
AQUA SHOOTERS! 勝利文奈、超級強子
2023年2月派貨 各6,050円
淨係想要隻Star Winning Gundam
Build Fighters Try 人氣麻麻
$3xx 咁有信心

新手LM
上年年尾玩番 GUNPLA 後
行多左 毛倉 信和 現時點
毒到自己開始咩都買下
散買左 FW ,MSE
今日大手買左成SET MOBILTY JOINT ,0093 SET

黎緊可能會儲多D MSE
諗住儲咩機先,最近再版返一啲比較早期的mse ,例如mse 03, 有興趣可以入手左先
mse ex後追就量力而為,好鐘意先諗

想儲下啲主角+ 頭目機
開始留意到都幾大獲啲Ex 貴到
PB 夜鶯 Hi Nu 卡碧尼果啲我玩唔起
我近排淨係散買左啲普通版Z, Cross Bone 果啲
但睇睇下好似一出成set 買最抵
散買貴少少+ 後追盞搞
我都打算入坑,啱啱買咗set 03,但唔後追喇,啲價炒到唔合理
無謂後追
一來未必隻隻都有愛
就算而家賣緊果套GP03 我都淨係買左迪捷set
通販個啲成set買再賣卒機走應該最平,好多人玩量產機
終於….. 等埋4.5+funnel set再販
孤仔今日到ex40,ex41
但日魂都未派wo
香港偷跑?
訂左行版,收到孤仔message話今日3點到
佢整到學姐對波太細
NXEDGE STYLE 超魔神龍神丸
2023年3月 12,100円(連稅)
好貴
做乜skip咗月光龍神丸
https://tamashii.jp/item/14180/

好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞