[高達扭蛋/盒蛋討論區 13] MSE / FORTE / FW# / G FRAME / NX / SDFC etc

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
ex真是太貴了,還要不停情緒勒索要人買
當初仲係比較注重 重裝重奏呢個CONCEPT, 出冷門機去吸引fans
當然... 出正路既機無問題... 睇下條line既平衡度囉
每彈夾少少冷門野落去ok既

高達咁多選擇其實唔會技窮 一係佢學食玩部搞公投囉
講到佢唔出係我哋錯咁先乞人憎
日元跌玩家問題,定價過高小人買玩家問題
我仲可以講乜
巴打講出重點,今次dlc食相難睇
條友的確係太怨婦
神盾決鬥暴風閃電
死神重炮沙漠哪咤

夠佢番生兩次啦 係條友死要鬥氣
星塵兩架MA又hea到死
家陣仲有水星出黎搶fo 由得佢慢慢搞爛條line
兩師徒擺係通販cap唔到3舊水一隻麻,只怪佢今次太大貪唔識放長線釣大魚
冷門 風車高達

btw 已經有人開始整GK玩同賣 k澤加油
本體同effect拆開呢下
睇怕都係上次命運突自 六塊膠光翼effect set搞到條友心雄 今次又黎
玩sd比例現在還有mgsd
mse ex個邊唔加把勁的話,只會愈來愈少人買
sd比例現在還有mgsd
mse ex個邊唔加把勁的話,只會愈來愈少人買

MG自己都死死地咁
我對今次dlc除左風雲再起就冇乜興趣,講真依4set 夾埋$800都貴,而家仲要收人千三四,點撐呀大佬
等咗咁耐仲未有天意 dllm傳說IJ
玩RG神高馬仔同埋GGG槌仔好過啦
我自己訂左全餐都咁講
是,rg god gundan特效件dlc還平過mse god gundam dlc
佢F seed同W五小強係出唔齊,選角冇長遠計畫on99
有冇人買 mobility joint gundam依個系列
得唔得

我自問自己係G高達迷,出乜買乜
但今次食相太難睇
不買了
MSE呢set夠師兄買多個櫃了
依家好鐘意出咗少少野之後又改出其他系列出自由正義流星號但又唔出天意(其實想佢出重生 X迷惘果d機)部突擊出咗3年都唔補返d裝同五小強

mse就係貪佢細細地又可以儲齊一set

但係RG DLC搵笨柒好多
拎返HG師父隻馬出嚟循環再用
人志有改個坐位架
仲係有補色貼紙 非常之HG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞