遊戲台,不如整返個分享好Game嘅Post (2)

250 回覆
38 Like 0 Dislike
,田田[quote]水田田尾尸!水田田/quote],,
,田田[quote]水田田尾尸!水田田/quote],,

咩事
btw, recommend list from me(post未提到):
ASTRONEER
Besiege
Child of Light
Crawl
EVERSPACE
Fable III
Fight The Dragon
From Dust
Holy Potatoes! A Weapon Shop?!
Mount & Blade Series
Never Alone
Nidhogg
Paint the Town Red
Pixel Piracy
Project CARS
Ryse: Son of Rome
Sleeping Dogs
Space Engineers
Valiant Hearts: The Great War

我都出左一個Recommend List先: (之前未講過)
Tropico 4
Offworld Trading Company
Endless Legend
Pillars of Eternity
Divinity: Original Sin Enhanced Edition
Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword
Zeus + Poseidon
Dustforce
Binary Domain
Orcs Must Die! 1+2
ICEY

btw, recommend list from me(post未提到):
ASTRONEER
Besiege
Child of Light
Crawl
EVERSPACE
Fable III
Fight The Dragon
From Dust
Holy Potatoes! A Weapon Shop?!
Mount & Blade Series
Never Alone
Nidhogg
Paint the Town Red
Pixel Piracy
Project CARS
Ryse: Son of Rome
Sleeping Dogs
Space Engineers
Valiant Hearts: The Great War

我都出左一個Recommend List先: (之前未講過)
Tropico 4
Offworld Trading Company
Endless Legend
Pillars of Eternity
Divinity: Original Sin Enhanced Edition
Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword
Zeus + Poseidon
Dustforce
Binary Domain
Orcs Must Die! 1+2
ICEY

前排買左Pillars of Eternity
都幾hardcore下
本身英文屎玩得好辛苦
巴打們有冇玩過mafia2 個人覺得劇情唔錯 但自由度欠奉 整體上不俗
留名
頂 完咗sale
頂 完咗sale

巴打仲有咩想買?
巴打們有冇玩過mafia2 個人覺得劇情唔錯 但自由度欠奉 整體上不俗

3完全破壞成個系列 送都唔玩
巴打鍾唔鍾意玩即時戰略game ?
我覺得 planetary annihilator 幾好玩

巴打點睇Offworld Trading Company?

呢隻真心唔錯

3完全破壞成個系列 送都唔玩

未玩過mafia 3 但想知點破壞成個系列
目前最鍾意既game係Undertale同 Life is strange, 仲有冇類似既game
再唔係 只要神劇情都OK
目前最鍾意既game係Undertale同 Life is strange, 仲有冇類似既game
再唔係 只要神劇情都OK

Walking dead season 1
掛住睇SGDQ唔記得撞推post

Keep Talking and Nobody Explodes
平台: PC, MAC, LINUX

簡介:
Keep Talking and Nobody Explodes係Global Game Jam 2014年已經有prototype。後來經過改良之後成為商業作品。遊戲中一個玩家會扮演拆彈者。佢要係其他人的幫助之下拆炸彈。照遊戲規則拆彈個個人唔會有拆彈指南,相反有拆彈指南嘅人唔會睇到個炸彈嘅構造。遊戲將會考驗玩家之間的觀察力,信任同埋溝通技巧。

同一班friend玩個時非常刺激,甚至可以一班人一齊分工一人拆一個module。不過同樣地如果不停拆錯的話應該會對大家嘅友誼應該會玩完。建議玩之前最好有心理準備同埋搵定一個人負責拆。
掛住睇SGDQ唔記得推post

Keep Talking and Nobody Explodes
平台: PC, MAC, LINUX

簡介:
Keep Talking and Nobody Explodes係Global Game Jam 2014年已經有prototype。後來經過改良之後成為商業作品。遊戲中一個玩家會扮演拆彈者。佢要係其他人的幫助之下拆炸彈。照遊戲規則拆彈個個人唔會有拆彈指南,相反有拆彈指南嘅人唔會睇到個炸彈嘅構造。遊戲將會考驗玩家之間的觀察力,信任同埋溝通技巧。

同一班friend玩個時非常刺激,甚至可以一班人一齊分工一人拆一個module。不過同樣地如果不停拆錯的話大家嘅友誼應該會玩完。建議玩之前最好有心理準備同埋搵定一個人負責拆。
依隻睇d gamer玩笑到pk

當年吹撚到可以結婚生仔
依隻睇d gamer玩笑到pk

https://www.youtube.com/watch?v=8aQQABdvHkw
原來用到Tobii Eye tracking
拆炸彈game都有
拆炸彈game都有

其實佢似puzzle game多d
拆炸彈game係要一個人玩,一個人睇說明書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞