遊戲台,不如整返個分享好Game嘅Post (2)

250 回覆
38 Like 0 Dislike
求意見
factorio ,rim world ,oxygen not include
三隻揀一隻, 如果想休閒d係咪應該揀OYI?
但會想可以好投入係個個世界 factorio好似岩d
rim world好似好難玩 想要隻耐玩的經營game , stardew valley應該唔太岩

買邊隻好

Factorio有Coop。如果你要coop就一定係Factorio。(Factorio主要係砌生產線)
Oxygen Not Included應該係三隻中最易個隻。
Rimworld應該同Dwarf Fortress同級。

諗諗下 其實我可能係需要一d類似培育類ni多d
好似football manager咁 因為準備棄game
可以培育下d人仔 既經營game
個題材唔要灰暗的同埋唔想要運動類

有冇呢d game

kairsoft 賽車
足球
網球

都好玩

自己Google search 啦

搵左勁耐steam都搵唔岩

有隻隻train個拳手 但就跟故事行
求意見
factorio ,rim world ,oxygen not include
rim world好似好難玩 想要隻耐玩的經營game , stardew valley應該唔太岩

買邊隻好

Factorio有Coop。如果你要coop就一定係Factorio。(Factorio主要係砌生產線)
Oxygen Not Included應該係三隻中最易個隻。

有冇呢d game

kairsoft 賽車
足球
網球

都好玩

Punch Club?
Stellaris完全係P社戰略式+文明
利申:買左P社Bundle
求意見

買邊隻好

有冇呢d game

kairsoft 賽車
足球
網球

都好玩

Punch Club?

支持樓主呀,好耐都搵唔番以前打機既感覺!
玩完xcom2 依家裝mod黎玩下先
有冇巴打有玩terraria?

新game,今日先出
風格似zelda

新game,今日先出
風格似zelda

名叫Yonder

新game,今日先出
風格似zelda

名叫Yonder

p.s.其實隻game似gamecube個隻牧場物語

新game,今日先出
風格似zelda

名叫Yonder

我睇晒d trailer都未係好get到,
究竟係類似rpg咁定係生存game咁sandbox周圍hea
想問下有無人鍾意玩信長之野望

未試過玩呢啲策略 好驚唔啱玩

正game 好玩過三國志

新game,今日先出
風格似zelda

名叫Yonder

我睇晒d trailer都未係好get到,
究竟係類似rpg咁定係生存game咁sandbox周圍hea

其實佢係無得斬人嘅RPG
有無巴打玩過鹽與聖所同Darkest dungeon

有冇興趣遲d一齊玩
有無巴打玩過鹽與聖所同Darkest dungeon

Salt and sanctuary = 2d版dark soul
Darkest dungeon前排steam sales嗰陣已經有好多人問過
請自己search/追post

有冇興趣遲d一齊玩

留名
話說gw2出第2個expansion
鍾意玩小品多啲
例如superhot little nightmare
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞