遊戲台,不如整返個分享好Game嘅Post (2)

250 回覆
38 Like 0 Dislike
想問xcom2啲dlc值唔值得買

買埋啦,廿幾蚊
遲d有新dlc,可以控制外星人(到時另外買

咁正

好似係(頭盔

https://youtu.be/CpLcPIWqK18
最少112樣新野
但係一定又會難好多

long war都玩到我吐晒血

係咪爆完xcom就裝long war玩好?
定直接玩xcom2

xcom1故事就同2都有關聯,long war直接玩就得,高戰術版咁解
即係本身得四人小隊,後期頂盡好似8人
但係longwar係十定十二隻,平均一場打百幾個敵人。

2就差不多,故事𠄘接返1既其中一個ending
long war 2 都係可以直接玩,唔洗驚

買埋啦,廿幾蚊

Dlc加埋唔係成三百蚊咩

買埋啦,廿幾蚊

Deluxe
The XCOM 2 Digital Deluxe Edition includes the full base game, XCOM 2 Reinforcement Pack, and the digital soundtrack

Reinforcement Pack =
XCOM 2: Anarchy's Children
XCOM 2: Alien Hunters
XCOM 2: Shen's Last Gift
有冇人玩過教父
細個玩過 覺得好正
講左星露谷物語未?未我可以試下寫

好似冇
依隻我唔識釣魚一怒之下refund 左
好似好多人講xcom 咁
但記得一開始個時都唔少劣評

好似冇

有人講左,前幾頁

好似冇

有人講左,前幾頁

依係喎
我錯

好似係d命中率岀問題

好似係d命中率岀問題

我覺得依家命中率都好有問題
次次九十percent 嘅point blank shot 都會miss,之後再俾人爆擊隊冧
[size=2]哈/size=2][size=4]哈/size=4]

好似係d命中率岀問題

我覺得依家命中率都好有問題
次次九十percent 嘅point blank shot 都會miss,之後再俾人爆擊隊冧

買埋啦,廿幾蚊

Deluxe
The XCOM 2 Digital Deluxe Edition includes the full base game, XCOM 2 Reinforcement Pack, and the digital soundtrack

好耐之前已經買咗,見大家玩得咁開心我又玩返先

買埋啦,廿幾蚊

Deluxe

好耐之前已經買咗,見大家玩得咁開心我又玩返先

買左xcom玩左幾個鐘好正
心郁郁想買埋xcom2

買埋啦,廿幾蚊

Deluxe

佢個digital deluxe冇寫到我真係唔知
唔該哂巴打
終於追完post,好彩summer sale買完先追,如果唔係肯定破產
終於追完post,好彩summer sale買完先追,如果唔係肯定破產

可以再買

可以再買

不了...手多掃左33隻

可以再買

summer sales都未完
買!買!買!
btw, recommend list from me(post未提到):
ASTRONEER
Besiege
Child of Light
Crawl
EVERSPACE
Fable III
Fight The Dragon
From Dust
Holy Potatoes! A Weapon Shop?!
Mount & Blade Series
Never Alone
Nidhogg
Paint the Town Red
Pixel Piracy
Project CARS
Ryse: Son of Rome
Sleeping Dogs
Space Engineers
Valiant Hearts: The Great War

可以再買

summer sales都未完
買!買!買!

唔好放棄呀?你甘心咩?!
一陣再買先
btw, recommend list from me(post未提到):
ASTRONEER
Besiege
Child of Light
Crawl
EVERSPACE
Fable III
Fight The Dragon
From Dust
Holy Potatoes! A Weapon Shop?!
Mount & Blade Series
Never Alone
Nidhogg
Paint the Town Red
Pixel Piracy
Project CARS
Ryse: Son of Rome
Sleeping Dogs
Space Engineers
Valiant Hearts: The Great War

mound and blade 可唔可以介紹下?
嚮steam 睇好似幾有趣咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞