遊戲台,不如整返個分享好Game嘅Post (2)

250 回覆
38 Like 0 Dislike
有冇啲類似三國志或者歐陸風雲個啲戰略驚
我好鐘意依種 如果好似騎砍仲好 親自出馬打江山
factorio, oxygen not include同rimworld都冇特價

factorio 同 rimworld 講到明唔會特價好似
factorio, oxygen not include同rimworld都冇特價

factorio 同 rimworld 講到明唔會特價好似

rimwolrd好似一出時90%唔知有冇記錯
巴打們,有冇模擬經營遊戲推介下,好似Tropico 5, ftball manager 之類ge
早晨咁多位 尋日買咗Tabletop 同 埋咩 shower with your dad
巴打們,有冇模擬經營遊戲推介下,好似Tropico 5, ftball manager 之類ge

賽車啱唔啱? Motorsport Manager 幾好玩

好似幾吸引喎,塞車manager game好似都少見

thanks 巴打,睇下乜東東先
早晨咁多位 尋日買咗Tabletop 同 埋咩 shower with your dad

睇下有無其他巴打想一齊玩Cards Against Humanity

你打錯字令我諗起Cities Skylines
Motorsport Manager 可以了解吓啲真實車隊係有咩策略嗰啲 幾過癮架 有時啲車手on99咁都幾搞笑

睇下有無其他巴打想一齊玩Cards Against Humanity

好 一齊反吓枱
決定買埋xcom2 比個機會佢

依2個星期打好多機

個xbox one 手制右邊joystick同十字制唔知做咩dectect唔到
點搞
買左doorkicker好難玩
想問xcom2啲dlc值唔值得買

heart of iron。 玩二戰既戰略

買埋啦,廿幾蚊
遲d有新dlc,可以控制外星人(到時另外買

買埋啦,廿幾蚊

咁正

買埋啦,廿幾蚊

咁正

好似係(頭盔

買埋啦,廿幾蚊

咁正

好似係(頭盔

https://youtu.be/CpLcPIWqK18
最少112樣新野
但係一定又會難好多

買埋啦,廿幾蚊

咁正

好似係(頭盔

最少112樣新野
但係一定又會難好多

long war都玩到我吐晒血

買埋啦,廿幾蚊

咁正

好似係(頭盔

最少112樣新野
但係一定又會難好多

long war都玩到我吐晒血

係咪爆完xcom就裝long war玩好?
定直接玩xcom2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞