[Postcrossing] 與世界各地交換明信片和郵票 (4)

1001 回覆
26 Like 1 Dislike

btw 話說我係入post之後先開始返PC,抽過幾張得一張唔係熱門國家,仲要一張都未寄到頂
Russia (>30日), Canada (>20日), China(>14日) , Germany (今日寄), USA (啱啱抽)
抽到幾時先有冷門國家

抽晒啲熱門國家再抽就出冷門國家啦
我張俄國40日都未到

48日

61 expire左又抽到俄國

大家唔好諗住可以走出俄國手指罅

就走到出黎啦我

最後都係會中俄國

有排都唔會中呀我

唔係話唔撐你啊
不過通常咁肯定mode講完就

俄國唔好咩

睇你地講 好似有排先寄到去 對我黎講不了 佢地寄黎我就唔抗拒

俄羅斯郵票主題多又靚,我幾鐘意

明明係你想試

明明係你想試

絕對唔係

明明係你想試

絕對唔係

明明係你想試

絕對唔係

明明係你想試

絕對唔係

明明係你想試

絕對唔係

明明係你想試

絕對唔係

今次郵票原來咁特別,大家準時去買啦

btw 話說我係入post之後先開始返PC,抽過幾張得一張唔係熱門國家,仲要一張都未寄到頂
Russia (>30日), Canada (>20日), China(>14日) , Germany (今日寄), USA (啱啱抽)
抽到幾時先有冷門國家

我張俄國40日都未到

48日

就走到出黎啦我

最後都係會中俄國

有排都唔會中呀我

唔係話唔撐你啊

俄國唔好咩

睇你地講 好似有排先寄到去 對我黎講不了 佢地寄黎我就唔抗拒

收我都OK架, 今日先收到個靚郵票
抽到幾時先有冷門國家

我張俄國40日都未到

48日

就走到出黎啦我

最後都係會中俄國

有排都唔會中呀我

唔係話唔撐你啊

應該要寄返一排德美先再中俄

明明係你想試

絕對唔係

原本都冇興趣

明明係你想試

絕對唔係

今次唔會再有老友記s搶啦掛
加入呢個post前呢套就截咗訂
靚就中等 不過好似好有心思搞到我

原本都冇興趣

到時我可以幫大家試味再出report

有排都唔會中呀我

唔係話唔撐你啊

俄國唔好咩

收我都OK架, 今日先收到個靚郵票

寄我都ok架

到時我可以幫大家試味再出report

thx

明明係你想試

絕對唔係

原本都冇興趣

嘩!好特別
到時可以喺張postcard內容度mention埋

明明係你想試

絕對唔係

原本都冇興趣

好彩香港冇咩機會收到$3.7郵票,收到大家就要醒目啦

明明係你想試

絕對唔係

原本都冇興趣

嘩!好特別

買都未買我已經諗緊點用英文介紹 定係上面篇文本身有英文
條友無上水25 日

明明係你想試

絕對唔係

今次唔會再有老友記s搶啦掛
加入呢個post前呢套就截咗訂
靚就中等 不過好似好有心思搞到我

個日早啲去買啦,買$3.7版票

明明係你想試

絕對唔係

原本都冇興趣

嘩!好特別

不過你痴左落去佢冇得玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞