[Postcrossing] 與世界各地交換明信片和郵票 (4)

1001 回覆
26 Like 1 Dislike

樂滿郵突然無曬颱風一套 $1.7-$5 訂

仲諗住夜晚番到屋企搞 我都係遲左6、7個鐘啫

屌 唔驚 出尖沙咀/總局睇下

我唔想版票啊

Btw 戶外活動同歷史建築仲有唔少數量嘅存貨 前者就
但後者都幾靚點解無乜人買咁
我個颱風啊 後出反而無曬

我都想出去買郵票,之前有郵票冇買

我唔想版票啊

Btw 戶外活動同歷史建築仲有唔少數量嘅存貨 前者就
但後者都幾靚點解無乜人買咁
我個颱風啊 後出反而無曬

歷史建築都ok既,戶外活動

係呀

巴打又想買咩?

唔係廿周年?

唔係冇晒啦咩

https://www.shopthrupost.hk/hkpost_front/product_listing.jsp?catid=CA3406&ad=top
全部沽清 啲人咁睇好廿周年會炒得起?

如果睇到有咩郵票賣麻煩報告下
https://forum.postcrossing.com/viewthread.php?tid=114445
原來8號有meetup
有冇巴絲會去

留意到會係度講一講

係英國皇家屬地

睇番佢地Total 寄咗一萬張都無 幾珍貴下

會要會又自爆

召喚香絲

我懶得慢慢起架

留意到會係度講一講

係英國皇家屬地

會要會又自爆

召喚香絲

我懶得慢慢起架

即係一的起心肝就起到

係英國皇家屬地

會要會又自爆

召喚香絲

我懶得慢慢起架

即係一的起心肝就起到

係英國皇家屬地

會要會又自爆

召喚香絲

我懶得慢慢起架

即係一的起心肝就起到

搞到個個刪圖
又唔敢討論

何苦

係英國皇家屬地

會要會又自爆

召喚香絲

我懶得慢慢起架

即係一的起心肝就起到

搞到個個刪圖
又唔敢討論

何苦

做乜怪晒我 sor囉
新join

啱啱首抽就抽到個美帝既60歲姨姨

巴絲會唔會睇清楚個自介,然後跟人地興趣買postcard?

定都係寄香港特色景點個D就算?
新join

歡迎

盡量跟佢期望 但我係買左postcard先抽第一批地址 所以唔係好跟到

不過特色嘢無死
新join

我主要睇清楚佢個wall收過咩card

我得景點卡寄 唔會特登再買
新join

我得景點卡 唔會特登再買

新join

我得景點卡寄 唔會特登再買

如果咁岩有佢想要既卡就會寄
冇既話都係寄風景卡多,最穩陣
平時響呢個網訂卡,好高質
估唔到今次同postcorssing搞giveaway

https://www.postcrossing.com/blog/2017/07/01/natuurlijkefoto-giveaway

我收左幾張

全部都好靚

新手無聽過 請問咩係giveaway
新join

睇人哋個wall favourite啲咩同profile寫想要啲咩
試過之前有個想要海豚,特登入海洋公園買,點知佢收到就咁覆句thanks,個感覺好失落

係英國皇家屬地

會要會又自爆

召喚香絲

我懶得慢慢起架

即係一的起心肝就起到

搞到個個刪圖
又唔敢討論

何苦

新join

睇人哋個wall favourite啲咩同profile寫想要啲咩
試過之前有個想要海豚,特登入海洋公園買,點知佢收到就咁覆句thanks,個感覺好失落

慘慘豬
https://forum.postcrossing.com/viewthread.php?tid=114445
原來8號有meetup
有冇巴絲會去

唔係我搞 係廣州香港聯名聚會
暫時我知已經有2x人,你地要報名就快,我要留位

全女班?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞