[吹水post][外傳]妖氣報告PK戰

1001 回覆
67 Like 3 Dislike

啱啱都睇左

找數真漢子 中二零 可~

發生咩樹

join us

開新post
話時話有無人可以教我唱歌

你第一段

唔係真係咁難聽吖嘛

啱啱都睇左

發生咩樹

join us

開新post

你第一段

唔係真係咁難聽吖嘛

定係我EQ做得差

啱啱都睇左

發生咩樹

join us

開新post

你第一段

唔係真係咁難聽吖嘛

定係我EQ做得差

我真係一個字都聽唔到…

啱啱都睇左

發生咩樹

join us

開新post

你第一段

唔係真係咁難聽吖嘛

定係我EQ做得差

我真係一個字都聽唔到…

對唔住囉

join us

開新post

你第一段

唔係真係咁難聽吖嘛

定係我EQ做得差

我真係一個字都聽唔到…

對唔住囉

咪既問題姐 我估
this is not the end

最接近源聖既part time仔

最接近源聖既part time仔

推下post先
烈花大人
https://lihkg.com/thread/369100/page/1
so9sad

無限binc

找數啦
借個位講講近況。

最近,我係暫停左寫故既,要對有追「笨拙的背後靈」同「妖氣報告PK戰」既每位講聲抱歉啦,連續近兩年既業餘寫作後,我感覺需要真正休息下,俾個腦休息下,如果唔係⋯⋯可能我都會病。

休息既時間我正在執「攻略鄰家七姐妹」既稿,好消息係e個故事將會推出實體書,我既第二個網路連載,一個我比「輪迴交易現場」更喜愛既作品。

七姐妹講既,係人格分裂,係心靈產生既疾病,事隔一年後再睇e個故事⋯⋯我覺得好陌生,原來我寫過咁既故事,原來有過咁既情節,對白,原來我當時⋯⋯我咁殘忍。

寫一個故事,就好似人格分裂咁,不停自言自語,不停由個腦自己去轉,就當自己係果個角色咁,佢想講咩就講咩,兩年既寫故時間,e種狀態變成左習慣,甚至日復日無間斷咁寫既日子,都變成一種習慣,甚至忽略同忽視,無自信同擔憂都變成一種習慣。

我想修復一下咁既生活,咁既陳四月。
所以,我覺得要暫停下,七姐妹我差不多執好了,當時連載我講過如果有日真係實體化,我會補一個治癒篇,本來好苦惱係邊個位插入,但就自然地在結局前補充吧⋯⋯不會太多的,我怕大家期望會太大,只係係阿琪經歷既治療時間,補充那時段愛瑪既視覺,而原來當時連載⋯⋯我係忘記左放人物專訪上fb既,咁書到當然會收錄番啦,我咁鍾意做專訪⋯⋯

書就⋯⋯我估年尾見街吧,希望喜歡e個連載既每位多多支持啦,而關於妖氣報告⋯⋯來年⋯⋯可能會有好消息送俾大家。

「笨拙的背後靈」⋯⋯應該會在幾個月後再同大家見面啦,而之後既,會係我最期待的中二病,「妖氣報告2 白翼魔獸完結篇」,e段時間多左一個同遊戲有關既合作計劃,我參與既部份,當然係故事方面啦,到遊戲正式上架我會再賣下廣告的。

打風唔好周圍去啦,係屋企hea下啦。
四月bb
四月bb

我識條春
四月bb
四月bb
喂我好老既佬黎架⋯⋯四月巴算啦不如⋯⋯

四月公公

四月公公

四月公公

四爺 係愛瑪,唔係愛娃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞