GME / nft.GameStop.com (181) 拆股 7 for 1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

你填完bank info都可以選擇收支票㗎

做咩限死自己而且要十日先生效
謝謝
Communication pref 果到填返email

到時AGM材料經email收快好多
感謝溫馨提示
今晚135?
cs啲cs真係煩到仆街
由2月搞到宜家終於搞掂
好在嚟得切喺ss前drs 哂
系,耳酒
開市直插再撈
PulteGroup, Inc. is a home construction company based in Atlanta, Georgia, United States. The company is the 3rd largest home construction company in the United States based on the number of homes closed.[2] In total, the company has built over 775,000 homes.[1]

The company operates in 44 markets in 23 states.[1] In 2021, it ranked 284th on the Fortune 500.[3]
而加CS上限set到幾大?
攞支票啲錢唔知擺邊先安全
太好了, papa幫我睇住啲銀兩

Set價試下 5萬美金賣60股 但係要比5球稅?
估計淨收益 港幣錯數嘅
跌咁少,證明跑贏大市
呢度係24%稅,應該係扣價差
理論上美國居民先要扣
如果你唔係揸綠卡,係唔需要扣
但如果gme出咗股息,都係要扣30%股息稅,呢個就走唔甩嘅,派息嗰陣直接扣咗
有可能佢係預判咗你係美國居民,會預扣先
只要填咗w-8ben張form就唔會扣
扣咗應該可以叫佢退番
其實大家都唔洗次次都問cs最高可以掛幾錢。我記得之前睇過個汁係講當升到咁高位,cs佢地自然會調高賣出價嘅上限。一句到尾 美國佬搞掂
9估今日公佈嘅CPI 9.6%

係都唔過2位數
limit order MAX 214k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞