GME / nft.GameStop.com (181) 拆股 7 for 1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
開完ac 再drs自動幾日就到
想請教下而家嘅nft,點睇
一日跌一日升
阿婆都識玩
之前90蚊call 賺嘅呢個星期輸返曬
依家嘅NFTs其實要分成2類

1: Lucrative: High Price, High gas fee, Low volume

2: Utilities: Low price, Low gas fee, High volume

連登成日講嘅NFTs scam其實係無錯(個人意見),Lucrative NFTs主要係layer 1上面做交易。攞個例子,twitter’s founder 第1個tweet賣咗$3M鎂。前日個買家攞出來想賣$4M鎂,highest bidder was only $250?!

哩d Lucrative NFTs好似art咁,成個流通量好低,冇咩價值可言。大家玩緊音樂椅而已。

真正有實際用途嘅NFTs應該會係layer2上面,gas fee 低咁先drive到個交易量。

有d咩use cases可以睇下哩個link

https://www.hongkiat.com/blog/nft-use-cases/
係邊個位 搵唔到 thx巴打

big dodo
搵到張form 外國稅號係要填咩?
所以我聽到而家好多人話要加入nft project 感到好奇怪🤔,冇理由唔知道箇中細節
Ss完日日420
HKID
收到
果d係加入nft projects,時不時會有air drop(NFTs)。先會有一堆人去join。

如果唔熟cryptos個人唔建議玩,好多時會俾人scam/昆晒你wallet d tokens。

想投資nft,gamestop算係最直接了

有wallet唔好亂connect 3rd party website
Cs入面洗唔洗打() 因為打完係黑點黎 好奇怪
唔洗
唔該晒 問到成個弱智咁
AMD NVDA 根本唔差
只係衰NQ大市
依家堅持SH GME
揀完地區做香港English
Link去cs uk register是咪正常
gme復活
升得嗰幾蚊
唔係直線升都唔係gme
希望快D到200以上

輕鬆,謝謝
Crypto 同NFT 新手Loopring 同 OpenSea 算唔算你所講嘅 3rd party website
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞