GME / nft.GameStop.com (181) 拆股 7 for 1

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Lm
Lm
肯撚定唔會
你睇下LME 就知

岩岩REDDIT 講緊DOLE 香蕉股, 都有差唔多10M 既phantom share
DTC 係 not fucking care

根本佢地一早就知naked short 同埋假股票問題
我相信呢個亦都係美帝用黎收埋通賬既手段之一
"These issues have been brought to the forefront by the Dole case. In the settlement, 4,662 people and entities claimed 49,164,415 shares at $2.74 per share.

There is just one problem: Dole had only 36,793,758 shares outstanding."

Something big is coming our way.
點樣用naked short收埋通漲,唔太明
好悶 比翻啲波動來睇得唔得?
其他人行開!佢嘅需求我來滿足!

我想要pm ah 升跌100
真係到systematic collapse ,我想知有幾多人頂得住。
佢上翻2.5 以前dgaf

賠錢牙

屌你老母岩岩跑完成日外賣收工得幾舊水
晚晚幫我跌幾皮嘢

我究竟做錯啲咩
Dinlo快啲沽哂GME就會升嫁啦

媽牙
我尻估啫
家下好多股既價都俾假股票diluted
真實價錢應該貴好多
Institution 其實係抽返d 錢入去Banking system
唔係無道理 每次週期再放堆屎出黎明牌就息口 暗牌股市唔奇
忘掉買過的他
當初的倉位升跌印着那位他
裱起GME那道牆
及一切美麗舊年華 明日同步瀉下

忘掉看過DD
GME、高追、低沽及兩日橫行
牛牛的股票不過借出 到期拿回嗎
終須會時辰到 SS
請爆升畀返啲錢我 好嗎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞