[月經]魔力JJ SUN魔力私服 非打手[變態SER台港澳]

923 回覆
7 Like 6 Dislike
有冇人而家得閒 可以帶我解4轉任 1斧1傳 岩岩開始玩. 唔識解,
有冇人而家得閒 可以帶我解4轉任 1斧1傳 岩岩開始玩. 唔識解,

ID:妙手
長駐係獅子萬能採集條走廊,白金同幻鋼對出個位

巴打有興趣可以搵我交名一齊玩

萬能採集係咪係果到咩材料都掘到?

萬能採集係咪係果到咩材料都掘到?

每種料都有個點去掘,唔洗走到老遠
不過高過3lv唔係純點
down緊,想玩呢D SER好耐
想問下個tg group點解入唔到,有無巴打幫拖?
食撚屎啦小優
就嚟執架啦 巴打們唔好玩 要玩玩第度
食撚屎啦小優

其實發生左咩事
搞咩成個族摺左
食撚屎啦小優

其實發生左咩事
搞咩成個族摺左

全體棄小優
建議新玩又想玩既巴打用一用 隨意門
係上面tg link 入到再搵巴打們

入唔到tg
this chat does not seem to exist
DOWN完開唔到隻GAME....

入唔到tg
this chat does not seem to exist

我都入唔到

入唔到tg

我都入唔到

其實可唔可以tg 邀我入去?

入唔到tg

我都入唔到

其實可唔可以tg 邀我入去?

+1
有心玩既你地不如重新開過個新,反正原本個gp入面已經無咩人有再玩,再入舊gp都已經無咩意思
有心玩既你地不如重新開過個新,反正原本個gp入面已經無咩人有再玩,再入舊gp都已經無咩意思

我開左tg

https://t.me/joinchat/AAAAAERP33L06TT8_7IjMg
[quote]有心玩既你地不如重新開過個新,反正原本個gp入面已經無咩人有再玩,再入舊gp都已經無咩意思

我開左tg

https://t.me/joinchat/AAAAAERP33L06TT8_7IjMg
[quote]有心玩既你地不如重新開過個新,反正原本個gp入面已經無咩人有再玩,再入舊gp都已經無咩意思

我開左tg

[member]https://t.me/joinchat/AAAAAERP33L06TT8_7IjMg
[quote][quote][quote]有心玩既你地不如重新開過個新,反正原本個gp入面已經無咩人有再玩,再入舊gp都已經無咩意思

我開左tg
[quote][quote][quote]有心玩既你地不如重新開過個新,反正原本個gp入面已經無咩人有再玩,再入舊gp都已經無咩意思

我開左tg

巴打我唔知點解係個gp講唔到野
九成九人棄晒 希望你地聚到一班人玩啦

點解咁快走哂?

點解咁快走哂?

巴打麻煩改改個groip嘅setting
打唔到字
你應該開錯左channel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞