[月經]魔力JJ SUN魔力私服 非打手[變態SER台港澳]

923 回覆
7 Like 6 Dislike
今日更新內容:

14)四轉任務好幾個都找不到那個該死的老者@@"  (經決定不改變,還是攻略的位置)
15)布料販賣80 (沒有改變 本身就有賣x80 箱子)
16)140-160怪物數量 (改到出4~10只)
17)寵物120等以下增加經驗修正卡 (新手升級員會掉落一張寵物120級修正卷,用於修正沒有達到120級的寵物,直接達到120)
18)格鬥武器加上 格鬥專屬 字樣以免混淆 (增加名字和說明標識)
19) 用萬能生產=   =沒辦法學造銀酸 獅鷲萬能生產 (檢查後沒有問題,攜帶護士帽前往對話)
**) 絕恢復和淨潔魔法的需要經驗是不是有點bug,目前他十級需要的經驗是16萬而不是一萬六 (已修正)
**) 我發現夏日禮包抽的聚魔卡都不能用~今天抽到的1張也是不能用(已修正)
**) 大地鼠媽媽石像... 不能對話嗎 (已修正)
**) 法師S階的技能比普通技能10等的還不痛 (嘗試增加傷害)
**) 馴獸師的因果不到10 (修正可以到10)
**) 普10又沒掉禮包 (檢查後沒有問題)
**) 能不能說那些功能性的NPC可以開一些分流 不然通通擠在東E 其實有時候會很LAG這樣Q_Q (開獨立分流)
**) http://cg.skyey.tw/errand/mbaa05.htm 無法做 (檢查後沒有問題)
開左新分流未? 成日爆唔到入ser
開左新分流未? 成日爆唔到入ser

聽講開左
120LV新手裝10技 打唔打得贏 4轉任 洗唔洗買水果D?
120LV新手裝10技 打唔打得贏 4轉任 洗唔洗買水果D?

今晚話你知, 應該打得贏

有傳有雙介/一擊
帶水輕鬆過

有傳有雙介/一擊
帶水輕鬆過

最好攻人用雙王送果個加攻防敏飾

有傳有雙介/一擊
帶水輕鬆過

今晚返去打
係咪唔駛留小怪?

有傳有雙介/一擊
帶水輕鬆過

今晚返去打
係咪唔駛留小怪?

時雨樣果隻王要留

有傳有雙介/一擊
帶水輕鬆過

今晚返去打
係咪唔駛留小怪?

時雨樣果隻王要留

最好唔留

有傳有雙介/一擊
帶水輕鬆過

今晚返去打
係咪唔駛留小怪?

時雨樣果隻王要留

係咪應該留時雨前面果隻?

有傳有雙介/一擊
帶水輕鬆過

今晚返去打
係咪唔駛留小怪?

時雨樣果隻王要留

少過兩三隻好似會再召
唔係好記得
我第一次打就雙弓一忍一傳一劍
但係未練好技就打
打到佢就死就滅團
第二次打練好哂技
收左一把神劍一把神弓
輕鬆過

有傳有雙介/一擊
帶水輕鬆過

今晚返去打
係咪唔駛留小怪?

時雨樣果隻王要留

唔留好過留
佢召怪就浪費一回合
小怪打又痛
佢行動愈多你輸得愈快
D人唔練技就去打緊係輸啦
想問下四轉果幾隻王其實有無話帶咩水晶比較好打
另外想問下有無開放到可以打既希晶

我見佢打十連會掉希晶
所以我估佢無開打魔弓出希晶
4轉任我果時帶地風晶

十連有希晶
但好撚難打

有傳有雙介/一擊
帶水輕鬆過

今晚返去打
係咪唔駛留小怪?

時雨樣果隻王要留

少過兩三隻好似會再召
唔係好記得
但係未練好技就打
打到佢就死就滅團
第二次打練好哂技
收左一把神劍一把神弓
輕鬆過

有冇可能唔收神器過關
同埋係咪有巴打平賣神器

有傳有雙介/一擊
帶水輕鬆過

今晚返去打
係咪唔駛留小怪?

時雨樣果隻王要留

少過兩三隻好似會再召
唔係好記得
但係未練好技就打
打到佢就死就滅團
第二次打練好哂技
收左一把神劍一把神弓
輕鬆過

有冇可能唔收神器過關
同埋係咪有巴打平賣神器

我賣劍弓 十萬
GROUP都有人賣其他野
5個正常人係夠打4轉任架啦
話輸個D一係冇升技,一係亂加點(純攻敏)(冇魔傳)

世界級 好耐無見過果種場面 一招秒曬
睇到果下呆左 影唔切

睇到果下呆左 影唔切

點解要咁懶唔分開打

睇到果下呆左 影唔切

點解要咁懶唔分開打

俾佢秒左先記得要兩個

睇到果下呆左 影唔切

點解要咁懶唔分開打

俾佢秒左先記得要兩個

其實秒佢就可以
不過都會出意外
亂敏/隻狗陽炎閃左
岩岩開始玩多問題 係咪去靈堂打下石先?

寵物120lv果張用完都係得67lv隻寵

如果升技去邊升 同埋追月係邊學係技屋搵唔到

Thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞