[月經]魔力JJ SUN魔力私服 非打手[變態SER台港澳]

923 回覆
7 Like 6 Dislike
洗唔洗打猶大

要,萬傳打I可以傳去打

巴打得唔得閒打四轉任

我戰力唔高,你識帶嘛?
洗唔洗打猶大

要,萬傳打I可以傳去打

巴打得唔得閒打四轉任

我戰力唔高,你識帶嘛?

我都係睇攻略行, 今日同frd打到佛利波羅都傷晒
主要係我地唔記得幫隻寵學戰心
洗唔洗打猶大

要,萬傳打I可以傳去打

巴打得唔得閒打四轉任

我戰力唔高,你識帶嘛?

戰斧練緊戰心
洗唔洗打猶大

要,萬傳打I可以傳去打

巴打得唔得閒打四轉任

我戰力唔高,你識帶嘛?

中間唔打怪都傷哂?
準備捉靈芝之妖/蛟龍/變異螳螂
10萬蚊隻有冇人要
10萬蚊隻有冇人要

蛟龍係血寵?

血寵留隻最差俾我
10萬蚊隻有冇人要

蛟龍係血寵?

血寵留隻最差俾我

其實係邊捉
10萬蚊隻有冇人要

蛟龍係血寵?

血寵留隻最差俾我

其實係邊捉

要求: 需要解 森羅萬象任務 擊敗人類?獲得 3~5張珍獸島飛行卷
獎勵: 在珍獸島上可以捕捉自制寵物 當前(9隻)

珍獸島全局遇敵 隨機出現7種可捕捉lv1自制寵物 (野外散怪 40~50級 - 圖鑒可偷竊 可擊敗掉落)
建議帶一張時空穿梭卡前往

可捕捉寵物一覽:

火焰牛頭怪 30 50 15 20 15 火10 技能7 種族 野獸

大黃鴨 20 50 15 30 15 風10 技能7 種族 野獸

變異水龍蜥 40 50 20 10 10 火5風5 技能7 種族 龍

變異螳螂 25 50 20 25 10 風8火2 技能7 種族 昆蟲

依格羅斯 20 30 10 50 20 火8風2 技能7 種族 飛行

蛟龍 20 10 20 40 40 水10 技能7 種族 龍

番茄咩 30 10 10 30 50 火5水5 技能7 種族 人形

旋律影子 20 10 30 30 40 地8火2 技能7 種族 金屬

靈芝小妖 30 50 10 20 20 火8地2 技能7 種族 植物
10萬蚊隻有冇人要

蛟龍係血寵?

血寵留隻最差俾我

其實係邊捉

要求: 需要解 森羅萬象任務 擊敗人類?獲得 3~5張珍獸島飛行卷

珍獸島全局遇敵 隨機出現7種可捕捉lv1自制寵物 (野外散怪 40~50級 - 圖鑒可偷竊 可擊敗掉落)

可捕捉寵物一覽:

火焰牛頭怪 30 50 15 20 15 火10 技能7 種族 野獸

大黃鴨 20 50 15 30 15 風10 技能7 種族 野獸

變異水龍蜥 40 50 20 10 10 火5風5 技能7 種族 龍

變異螳螂 25 50 20 25 10 風8火2 技能7 種族 昆蟲

依格羅斯 20 30 10 50 20 火8風2 技能7 種族 飛行

蛟龍 20 10 20 40 40 水10 技能7 種族 龍

番茄咩 30 10 10 30 50 火5水5 技能7 種族 人形

旋律影子 20 10 30 30 40 地8火2 技能7 種族 金屬

靈芝小妖 30 50 10 20 20 火8地2 技能7 種族 植物

要5隻異變螳得唔得
我都想做專捉寵
有無咩技巧?
1盗1寵1補2戰?
好耐無玩過 想玩返
10萬蚊隻有冇人要

5隻火牛 5隻螳捉唔捉到咁多
10萬蚊隻有冇人要

應該捉到我帶5隻人去會有位
10萬蚊隻有冇人要

冇火牛卡
10萬蚊隻有冇人要

蛟龍係血寵?

血寵留隻最差俾我

其實係邊捉

可捕捉寵物一覽:

要5隻異變螳得唔得

10萬蚊隻有冇人要

冇火牛卡

咁要著螳先 有火牛就留比我
BTW 你是咪有神劍定弓賣?
10萬蚊隻有冇人要

蛟龍係血寵?

血寵留隻最差俾我

其實係邊捉

可捕捉寵物一覽:

要5隻異變螳得唔得

要一隻變異水龍
想玩返,係咪有公會join?

利申:細個果時公測玩到3.0無玩
想玩返,係咪有公會join?

利申:細個果時公測玩到3.0無玩

得上面個TG GP 未有公會
搵人開公會
洗唔洗打猶大

要,萬傳打I可以傳去打

巴打得唔得閒打四轉任

我戰力唔高,你識帶嘛?

中間唔打怪都傷哂?

冇吸晒魔比佢係咪即死, 同埋帶錯水晶
收靚檔影同鴨
10萬蚊隻有冇人要

冇火牛卡

咁要著螳先 有火牛就留比我
BTW 你是咪有神劍定弓賣?

有弓
10萬蚊隻有冇人要

想要1蛟龍 1螳螂
巴打幾時得閒交個名
搵人開公會

巴打等你開~
我電話無TELEGRAM
無入GROUP 開左通知聲
搵人開公會

巴打等你開~
我電話無TELEGRAM
無入GROUP 開左通知聲

OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞