[月經]魔力JJ SUN魔力私服 非打手[變態SER台港澳]

923 回覆
7 Like 6 Dislike
七宗罪隻攻寵30310 升唔升好 唔升既話 用咩攻寵

之前無課金既話最勁依隻 不過依家更新左依家有隻不死系最勁 不過條件係跑森羅30次<來源TG group>

30次
當一日解3次
都要十日

咁緊係解七罪啦,珍島隻野又唔靚,又唔係完勝七罪寵

七罪難唔難打
我見好似好煩咁

之前無課金既話最勁依隻 不過依家更新左依家有隻不死系最勁 不過條件係跑森羅30次<來源TG group>

30次
當一日解3次
都要十日

七罪難唔難打
我見好似好煩咁

唔難,不過堅煩
之前玩都只係最多去到80lv左右
好多高lv任都唔識玩

皮球請到tg group或族點相認

喜子, 遇故鄉

HI 我係JM

30次
當一日解3次
都要十日

七罪難唔難打
我見好似好煩咁

唔難,不過堅煩

幾時一齊玩
好多高lv任都唔識玩

喜子, 遇故鄉

HI 我係JM

師兄弟返哂黎
好多高lv任都唔識玩

喜子, 遇故鄉

HI 我係JM

師兄弟返哂黎

哇,齊腳啦
咩事呀你地
咩事呀你地

萬氏你究竟開左幾多隻人去打七罪
咁多隻暴怒之魔
魔石係邊到賣
Mac機玩唔玩到 宜家出緊trip得部mac係身
咩事呀你地

咁多隻暴怒之魔

有D唔係我架
魔石係邊到賣

打卡左邊
咩事呀你地

咁多隻暴怒之魔

有D唔係我架

今個禮拜解七罪
想問問如果買175寵簡邊隻最實用 麻煩哂

模版175模版寵A 35 60 8 62 10 種族:邪魔 技能欄:10 禮包內包含:洗檔卷x2,寵物變身卡x1,寵物水晶x4 (地水,水火,火風,風地:6,6)
模版175模版寵B 45 62 10 50 8 種族:邪魔 技能欄:10 禮包內包含:洗檔卷x2,寵物變身卡x1,寵物水晶x4 (地水,水火,火風,風地:6,6)
打王B
多血
A敏高,PK

模版175模版寵A 35 60 8 62 10 種族:邪魔 技能欄:10 禮包內包含:洗檔卷x2,寵物變身卡x1,寵物水晶x4 (地水,水火,火風,風地:6,6)
模版175模版寵B 45 62 10 50 8 種族:邪魔 技能欄:10 禮包內包含:洗檔卷x2,寵物變身卡x1,寵物水晶x4 (地水,水火,火風,風地:6,6)
打王B
多血
A敏高,PK

OR你玩5隻既話就1隻A,學潔10
想問無錢係唔係去風洞打石
一條友係唔係唔使打 至少要五開?

打王B
多血
A敏高,PK

唔該哂巴打
應該會簡b打王多
七罪同蘭一係兩樣野黎架可🤔
七罪同蘭一係兩樣野黎架可🤔

兩樣野
想問無錢係唔係去風洞打石
一條友係唔係唔使打 至少要五開?

1條友真係可以上一頁

打王B
多血
A敏高,PK

買一隻既話係咪揀B跟住學波10?
同埋揀咩屬性好?
屬性隨心啦
屬性隨心啦

想問巴打係咪有暴怒之魔賣
屬性隨心啦

想問巴打係咪有暴怒之魔賣

呢隻野冇400-500萬我都唔會賣
計返時間成本肯定有升冇跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞