[月經]魔力JJ SUN魔力私服 非打手[變態SER台港澳]

923 回覆
7 Like 6 Dislike
1 ,對話萬能傳送:x 傳送傑諾瓦村

2, 出村右轉莎蓮娜(306,423) 愛說明的漢克對話 得到聯合調查書
打/hc回城

3, 傳送D 蒂娜村 參考佛利波羅任務,在拿[古文書]的小屋,內與漢克對話,換取棉襖.
通過莎蓮娜東邊洞窟,往西北走到(382,82)進入小屋

4, 擊敗依代 進入佛利波羅島 (227,126)與老者對話 換取項鏈?(有冰召+火把的 現在換完直接飛)
先不要按正常路線,往前走跟老者對話 換取項鏈? 再繞回 冰洞 接著進入冰城

5, 擊敗露比後不使用冰召 直接往前繼續前進(不想重解 就可以丟棄.使用) 擊敗佛利波羅後與神籬 阿斯提亞神官對話,傳送進入神籬(小迷宮) 4層

6, 走到盡頭與菲尼亞對話進入戰鬥

7, 戰鬥完畢對話,獲得菲妮亞的眼淚
(重覆解過的話 拿完眼淚 直接/hc法城 第一次因為要開啟阿卡斯 所以話都要講完)

8, 現在開始跑阿卡斯任務,先拿鳳鳴之杖
直接萬能傳送 I 擊敗猶大 快速來到阿斯提亞鎮
與布魯梅爾說話開啟任務,調查(13,10)的城鎮傳送石傳到沒落的村莊,與克里斯多夫祭司(51,26)說話取得"風鳴之杖"。
(如果此時 是重覆解過的人甚至不用跟那個叛徒說話.... 杖有留的話 也不用重複拿)
接著在毀滅之村與(59,63)士兵對話,得到監獄通知書
完成後/hc回城

9, 回去後 一樣傳送L到城堡中庭 往靈堂方向走,在地下牢房,與(33,13)愛說明的漢克對話.得到漢克的信
完成後打/hc回城

10, 傳送F來到馬斯家與 紅衣主教貝爾 對話,進入深層世界

11, 走到盡頭,與惡對話進入戰鬥

12, 結束戰鬥後,再與紅衣主教對話 繼續進入戰鬥(殺手頭領)

13, 戰鬥完畢後,在與紅衣主教對話得到提耶莫斯紙。
一樣/hc回城

14, 接著我們就可以打阿卡斯 傳送H來到哈村 傳送石 出村後往下走到契約海道
擊敗阿卡斯之後,在擁有提耶莫斯紙與菲妮亞的眼淚時 跟旁邊(40,7)石碑對話得到 復印的碑文
(這邊一樣 解過的人 講完話的人 就不必重講一次 拿完相關道具 就指令回城)

15, 傳送L 中庭 走至 法蘭城大聖堂,直接走入 就職傳教處 進入大聖堂裏面 對話得到主教的線索

16, 傳送Z來到阿巴尼斯村(40,30)進入民家

17, 與民家卡琳娜對話,換取卡琳娜的線索 完成打/hc回城
接著 傳送M 來到 魔法大學

18, 來到魔法大學,地底湖地下2樓,與(38,53)處對話,跳到湖中心去與考古學家對話進入底湖

19, 四層,走到D區與水怪對話進入戰鬥

20, 擊敗boss後,與考古學家對話,獲得四轉資格並且獲得一把隨機神器
有無返工人士tg gp
有無返工人士tg gp

一直都有TG GP架啦
解4轉既巴打, 你可以去官方forum心得區跟住佢個攻略行, 睇清楚啲steps

利申: 搵條老野搵左一陣子

根本就係跟官方FORUM
唔通你地自己GOOGLE 4轉方法?

我見佢地miss晒啲steps好心提下佢地睇清楚啲
解4轉既巴打, 你可以去官方forum心得區跟住佢個攻略行, 睇清楚啲steps

有晒地圖有埋坐標,都錯

有晒地圖有埋坐標,都錯

我同你冇錯唔代表其他巴打都小心嘛
如果唔係就唔會有人唔記得拎頸鍊
新人留名 今晚試下玩先

隻老鬼係呢度
新人留名 今晚試下玩先

一齊玩

隻老鬼係呢度

做果下 去左睇冰牢個任 無跟到隻老者項鏈

隻老鬼係呢度

4轉任從來都唔係叫你打波羅阿卡斯
而係拎物品...
新人留名 今晚試下玩先

一齊玩

終於可以玩下其他職
以前玩親都弓手
新人留名 今晚試下玩先

一齊玩

終於可以玩下其他職
以前玩親都弓手

第一次放10技超補, 好爽
新人留名 今晚試下玩先

一齊玩

終於可以玩下其他職
以前玩親都弓手

sorry呢到都係弓手
新人留名 今晚試下玩先

一齊玩

終於可以玩下其他職
以前玩親都弓手

巫 is the best
新人留名 今晚試下玩先

一齊玩

終於可以玩下其他職
以前玩親都弓手

後期係咪一巫都夠
新人留名 今晚試下玩先

一齊玩

終於可以玩下其他職
以前玩親都弓手

後期係咪一巫都夠

傳係應急
巫係續命
勁啲既裝邊到買?
勁啲既裝邊到買?

神器4轉任
防具搵玩家
新人留名 今晚試下玩先

一齊玩

終於可以玩下其他職
以前玩親都弓手

後期係咪一巫都夠

傳係應急
巫係續命

傳係補血
巫係冇撚用
王打一下都過千
巫等幾多回合先補滿

隻老鬼係呢度

4轉任從來都唔係叫你打波羅阿卡斯
而係拎物品...

唔係打左隻波羅先有得打女神?
勁啲既裝邊到買?

神器4轉任
防具搵玩家

解左4轉任先入到去買?
勁啲既裝邊到買?

神器4轉任
防具搵玩家

解左4轉任先入到去買?

解4轉任直接跌一把
新人留名 今晚試下玩先

一齊玩

終於可以玩下其他職
以前玩親都弓手

後期係咪一巫都夠

傳係應急
巫係續命

主傳副巫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞